FREDAG HELA VECKAN!

Inlägget innehåller reklamlänkar.

Kavaj HÄR / Tröja HÄR / Jeans HÄR / Solglasögon HÄR / Sneakers HÄR

Nämen hallååå gänget! Hur mår vi?! Toppen hoppas jag eftersom att det är fredag och grejer. Jag har haft fredag hela veckan känns det som haha... Kom hem från München igår och heeeerrregyyyd vilken resa. Har hålla igång i 48 timmar kan jag berätta, inte en lugn stund. Har typ inte fotat så mycket heller men väntar på att Celsius ska skicka bilder från resan så ska jag berätta ALLT för er. Jag hade iallafall en sjukt kul resa med underbara människor (tack Celsius<3<3<3) och det satte sina spår, är liksom fortfarande sliten. Försökte precis svettas bort min ofräsch-het med ett cyklingpass men tror inte jag lyckades så det får bli en promenix i solen nu strax också. Ikväll är det nämligen party på schemat igen så jag måste piggna till tills dess. Hoppas ni får en fantastisk helg!

Gillar

Kommentarer

Johannna
Johannna,
Så fin outfit 😍
nouw.com/johannna
ellenholmberg
ellenholmberg,
marievi
marievi,
God helg, nydelige deg!!
nouw.com/marievi
HannaLienhart
HannaLienhart,
Herregud kvinna !! Så fin outfit
nouw.com/hannalienhart
SarahNyman
SarahNyman,
Men jesus så snygg du är !!
nouw.com/sarahnyman
emelielundh
emelielundh,
Hej Moa! Skulle inte du kunna skriva ett inlägg om hur du har kommit dit du är idag? Vart började din karriär och hur har du tagit dig dit du är idag? Hur ser du på din karriär idag och vad drömmer du om i framtiden? Vart vill du vara om 5 år?
Är en väldigt driven 23-årig som inspireras och älskar att läsa om unga tjejers karriärer. Du är en stor inspiration och en fantatsisk influencer i mina ögon. Du verkar vara en fantastisk fin person och väldigt "jordnära" vilket jag tycker är viktigt som influencer, du visar både livet bra och dåliga sidor. Inget liv går som på räls! Tack för en fin blogg och instagram!
nouw.com/emelielundh
Angelica,
Sååå fin kavaj!
angelicawahlin.se
Natalie,
Åh, älskar skorna!!
nouw.com/natalieesseen
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Anonym
,
Hej, jag undrar hur de ser på kost & träning och hur mycket du väger/hur lång du är? jätte tacksam för svar 😊

Instagram