Frågor & svar

Frågor & Svar


"Hur fick du den Kroppen du har idag? Har du alltid varit så vältränad? Kan inte du göra ett inlägg om detta?"

Jag har absolut inte alltid varit vältränad, utan jag har lagt ner mycket tid på att kunna trivas fullt ut i min kropp. När jag var liten var jag väldigt smal, hade liten aptit och tyckte inte om någon mat. Något som snabbt ändrades med åren och jag var den som alltid åt mest, tjejen som beställde extra allt men ändå åt upp halva kompisens lunch också. Det är dock inget fel på att äta mycket, så länge man tänker någorlunda på VAD man äter. Någon gång i slutet av gymnasiet, i samband med studentresor, fester och alkohol i mängder så tappade jag min allmänt hälsosamma livsstil. Det var utgångar inte bara varje helg utan varje vardag, och det var bakiskäk varje morgondag. Eftersom det enda jag gjorde var att festa och var bakis på repeat (vad jag på den tiden trodde var definitionen av att leva life) så hade jag aldrig tid att träna heller. Sen flyttade jag till Spanien och levde livet i bikini varje dag. Så jag tror det var där någonstans som något hände. Och nu handlade det ju bara inte om att jag inte trivdes i bikini, men jag mådde inte bra inuti kroppen av en ohälsosam livsstil heller.

HUR jag gick ner i vikt och blev ”vältränad” kan jag ta i ett annat inlägg. Där jag kan skriva mer ingående om det. Grejen är den att det är så svårt det där, för jag vill inte på något vis bidra till att någon annan ska tycka det är något fel på sin kropp och må dåligt över den. Och jag vill att alla ska få en hälsosam relation till träning, så som jag har idag. Att man ska vilja gå till gymmet för att man v et att man mår bra av det, inte att det är en jobbig grej man måste tvinga sig själv att göra. Jag mår bra av att träna och det speglar sig även utåt. Men ett inlägg kommer! Jag måste bara hitta rätt sätt att formulera mig på.


"Men guuuud är hon 98?? Trodde hon var 95a typ haha"

Haha ja, en utav mina absolut bästa vänner (Anastasia) är född år 1998. Hon är alltså fyra år yngre än mig och det är så sjukt. Dock är hon mer som en syster än en vän, skulle gör vad som helst för henne.


"Vad har du för kamera? Det blir så sjukt bra bilder!"

Canon eos 6d, den är grym! HÄR har ni ett helt inlägg om min kamera, objektiv osv.


"Vart köpte du Calvin Klein toppen?"

På en Calvin Klein butik i Mexico tyvärr, men den finns ju även bla HÄR


"Älskar väskan! Är såå sugen på att köpa en själv men hittar inte priset någonstans (den finns, så vitt jag vet, inte att köpa på nätet?). Vart köpte du din och vad kostade den då? Åker till Frankrike nästa vecka och ska kolla där men vill gärna ha ett humm om priset i förväg!"

Jag älskar den också<3 Nej det verkar inte som om den finns att köpa på nätet. Jag köpte min på Nathalie Schutermans avdelning inne på NK i Stockholm. Jag hade kollat på den i Göteborg bara någon månad innan, men när jag skulle köpa den så var den såklart slutsåld. Därför ringde jag upp min bästa vän Elin som var i Stockholm och bad henne kolla om den fanns där, vilket den gjorde. En sista fanns det. Jag betalade 21895 kr för den (och jag förstår verkligen om folk tycker det är helt sjukt att lägga så mycket pengar på en väska men, var och en lägger sina pengar på vad man vill och jag köpte den till mig själv för mina egna pengar). Bara någon månad innan när jag kollade på den i Göteborg så låg den på ca 18000 kr. Men det visade sig att Célines priser hade stigit mycket väldigt fort. När jag köpte min så var det den enda kvar i Sverige, men nu när jag var i Stockholm senast så såg jag att Nathalie Schuterman hade fått in den igen!

Gillar

Kommentarer

Wjohansson
Wjohansson,
Du är så fin!
nouw.com/wjohansson
Anna
,
Hur länge tog det fö dej att se ändringar i din kropp efter att du hade börjat träna?
Fia
,
Nääär kommer inlägget!! Jag längtar. Du kan ju även inspirera andra till att träna och bli bekväm!
Lydia
,
Skulle vara jätteroligt om du kunde göra ett inlägg om hur du tränade då och nu. Tillexempel med olika övningar osv. Har så svårt att komma på nya övningar så tips skulle passa perfekt! Älskar din blogg också 😊
Hanna
,
Hade varit kul om du skrev mer om hur du gick ner i vikt och blev ”vältränad” i ett eget inlägg eller i alla fall hur du bröt den ohälsosamma livsstilen, men som du sa är det svårt att formulera sig men det är du ju bra på! Älskar din blogg, kram
Emelie
,
Hej! Skulle va så intressant att få läsa om hur du gjorde för att få den hälsosamma livsstil du har idag?
Älskar din blogg och instagram!!
Kajsa
,
Kan du inte skriva de där inlägget så man får lite inspiration nu till hösten o vintern med träning? Har precis köpt nytt gymkort på ett gym som har grit pass vilket jag förstått att du tränar. Din kropp är goals!
Elin
,
Hej Moa!
Jag vill gärna ta del av dina träningstips och hur du gjorde! Det inlägget har jag väntat på sen i maj typ! Skulle verkligen uppskattas! 😊
Sanna
,
HEEJJ!! när kommer inlägget? <3
Hanna
,
Hej fina du, kan du inte snälla skriva det inlägget om träning och din kost?💗💗

Instagram