Första stoppet i Polen - AIOLI

NOUWLAUNCHPOLAND

Alla bilder i inlägget är fotade och redigerade av Annie Hyrefeldt!

I torsdags strax efter att vi hade anlänt till Hotel SixtySix i Warszawa så styrde vi påkarna mot Aioli. En suuuupermysig restaurang som hade dukat upp med långbord till alla oss i Nouws sällskap. Jag var så hungrig innan vi kom dit och jag blev så glad när jag såg det framdukade bordet.

Alltså, det fanns verkligen ALLT jag var sugen på just där och då. Massa olika röror, tacos, pizzor, omeletter, hamburgare, sallader, bröd, hamburgare och pommes. Allting i små, små miniportioner men så fort någonting började ta slut så fyllde de på med mer. Fanns även stora karaffer med olika färskpressade juicer men vad vi trodde var rödbetsjuice visade sig vara vin haha!

Erica (eller Røyskatt-Laila som hon även kallas) är en norsk bloggare som många av er säkert känner igen? Jag har sett henne på instagram innan och hon är inte bara världens sötaste tjej utan även SÅÅÅÅ trevlig och SÅ jäkla rolig. Ärligt talat, vissa människor har verkligen det där lilla extra som gör att dom går hem i alla rum och Jonas som sitter på andra sidan utav mig är minst lika trevlig och rolig han med. Drömplacering för mig mellan dessa två under lunchen med andra ord!

Vattnas i min mun när jag ser det här. VILL HA IGEN!!! Om ni är i Warszawa så måååste ni gå hit och äta. Såg även andra sällskap runtomkring oss som beställde in jättefina både maträtter och juicer. Älskar sådana här ställen när dom har lite av allting! AIOLI hette alltså stället, HÄR är en direktlänk till deras hemsida.

Gillar

Kommentarer

Fredrikapersson
Fredrikapersson,
Härliga bilder!!
nouw.com/fredrikapersson

Instagram