Första middagen & Umgängesbortskämd

Vardag

inlägget innehåller en reklamlänk.

Pyjamas HÄR

I min mysiga pyjamas som jag fick hem härom dagen. Silkesplagg alltså, SÅÅÅ så skönt. Och snygg är den ju också, den även i fler mönster/färger HÄR!

Och en bild från igår när vi minglade loss hemma hos @alicestenlof i hennes och Philips nya fiiina lägenhet. Vi beställde indisk mat, snackade ikapp då vi inte gjort det på väldigt länge, och drack tom ett å annat glas vin. Trevligt som bara den. Och i den mysigaste lägenheten. Fun fact är att första middagen i min lägenhet för lite mer än ett år sedan var med mamma och Alice och då åt vi också indiskt. Fast på golvet för jag hade inget matbord än haha... Och ja skillnaden är ju att middagen i min lägenhet var den första middagen någonsin och middagen igår var första middagen för MIG i deras nya lägenhet. inte för dom. Lite skillnad kanske men ändå haha.

Annars då? Torsdag idag och jag undrar hur fort tiden kan gå egentligen. Jag har blivit riktigt umgänges-bortskämd den här veckan då Anastasia har bott här hela veckan hittills. Meeen idag ska hon tillbaka till sitt i Uppsala, vilket gör mig ledsen. Men inte alltför ledsen för imorgon åker jag förmodligen tillbaka till Alingsås för att kramas med min mamma. MYS!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
OMG drömpyjamasen! 😍 Haha, fick mig ett gott skratt av att tänka på er indiska middag på golvet; så mysigt på något sätt 😅💕 Varm kram till dig fina Moa! 😘
nouw.com/janielindahl
Matilda Berlin,
Dom har verkligen fått det så galet fint!!!
matildaberlin.se
simoneeriksson
simoneeriksson,
amathildas
amathildas,
älskar den pyjamsen så mkt!!
nouw.com/amathildas

Instagram