Första frukosten på tre veckor!!!

Vardag

Åh alltså ni fattar inte hur gott det här var! Som rubriken lyder, första frukosten på tre veckor. Provade väl att dricka någon färdigköpt smoothie i Florida någon dag men oftast så var det chips i sängen... Och kaffe har jag bara tagit en sipp utav under dessa tre veckor, så det här smakade ljuvligt.

Sov ut riktigt länge idag då det inte blev många timmars sömn under gårdagens hemresa, precis som jag skrev igår. Det kändes trots det som om flygresan gick riktigt fort! Tog ungefär tre timmar kortare tid hem än vad det gjorde dit så det var riktigt skönt (Ca 14 timmar dit och 11 timmar hem). Mellanlandade i frankfurt och väl där hade jag knappt en timme till planet som skulle ta mig till Göteborg skulle gå så var väldigt stressad. Hade även hört, och förstått, att det skulle vara extra säkerhetskontroller med tanke på allt det hemska som hänt den senaste tiden så var nästan inställd på att missa planet och behöva ta ett några timmar senare. Men jag hann!

Känns faktiskt skönt att vara hemma på ett vis. Underbart återseende med min familj, mörkbrygg på morgonen och min säng. Idag har jag massor med saker att ta tag i då jag slappat rejält dom senaste veckorna! Jag börja med att svara på mail och några av era kommentarer som jag missat. Senare så ska jag förhoppningsvis träffa min saknade @alicestenlof och kanske hinner jag träna också, hoppas! Ska kolla vad det går för pass idag, längtar till att komma igång med träningen och bli den bästa versionen av mig själv igen!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

jennyylinneaa
jennyylinneaa,
Hoppas du får en bra dag! 😊
nouw.com/jennyylinneaa
moamattsson
moamattsson ,
Tack detsamma fina du! <3
nouw.com/moamattsson
ffannyolsson
ffannyolsson,
emmel
emmel,
Ser gott ut!
nouw.com/emmel

Instagram