Första frisörtiden på ett år - Salong OSS

Vardag, Skönhet

Inlägget är i samarbete med Salong Oss!

Första stoppet för mig i Göteborg idag blev hos Salong Oss Hår och Skönhetssalong! Hade bokat en klipptid där hos Helena. Har aldrig klippt mig på salongen innan men Sanna som jag fixar mina naglar hos sitter i samma lokal så jag har varit där ett antal gånger innan. Iallafall, det var första gången på nästan ett år(!!!) som jag klippte mig. Senaste gången var ju när jag klippte "lugg" ni vet, vilket jag inte trivdes superbra i... Alltså, det var snyggt när jag plattade och fixade mitt hår men jag behöver ha en frisyr jag kan vakna upp i, dra två drag med hårborsten genom håret och sedan vara ready to go. Att stylea håret är något jag varken har tid eller intresse för, tyvärr haha.

Mitt hår jag ju blivit rätt mycket längre sen jag klippte mig senast, vilket jag gillar. Jag vill ha långt hår! Så det Helena gjorde var att klippa bort det torra, slitna i topparna men ändå behålla längden. La även i en glansbehandling som gjorde magiiii!

Visst blev det fiiiiint?! I like it a lot. Hos Salong Oss Hår och Skönhetssalong som sagt, är ni sugna på att boka tid så gör ni det HÄR! Utöver frisörtider så finns det mängder med olika skönhetsbehandlingar att välja mellan, allt från spraytans till ansiktsbehandlingar osv osv. Jag är iallafall jättenöjd med resultatet! Nu känns mitt hår friskt och fräsch igen<3

Gillar

Kommentarer

Madelenlo
Madelenlo,
Så otroligt fint hår!<33
nouw.com/madelenlo
johannab
johannab,
Ditt hår Moa!!😍 Att det hålla sig så fräscht med?👏🏻
nouw.com/johannab
Fanny
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg

Instagram