Första frisörtiden på ett år - Salong OSS

Vardag, Skönhet

Inlägget är i samarbete med Salong Oss!

Första stoppet för mig i Göteborg idag blev hos Salong Oss Hår och Skönhetssalong! Hade bokat en klipptid där hos Helena. Har aldrig klippt mig på salongen innan men Sanna som jag fixar mina naglar hos sitter i samma lokal så jag har varit där ett antal gånger innan. Iallafall, det var första gången på nästan ett år(!!!) som jag klippte mig. Senaste gången var ju när jag klippte "lugg" ni vet, vilket jag inte trivdes superbra i... Alltså, det var snyggt när jag plattade och fixade mitt hår men jag behöver ha en frisyr jag kan vakna upp i, dra två drag med hårborsten genom håret och sedan vara ready to go. Att stylea håret är något jag varken har tid eller intresse för, tyvärr haha.

Mitt hår jag ju blivit rätt mycket längre sen jag klippte mig senast, vilket jag gillar. Jag vill ha långt hår! Så det Helena gjorde var att klippa bort det torra, slitna i topparna men ändå behålla längden. La även i en glansbehandling som gjorde magiiii!

Visst blev det fiiiiint?! I like it a lot. Hos Salong Oss Hår och Skönhetssalong som sagt, är ni sugna på att boka tid så gör ni det HÄR! Utöver frisörtider så finns det mängder med olika skönhetsbehandlingar att välja mellan, allt från spraytans till ansiktsbehandlingar osv osv. Jag är iallafall jättenöjd med resultatet! Nu känns mitt hår friskt och fräsch igen<3

Gillar

Kommentarer

minetteamneus
minetteamneus,
Hej! Kollade igenom och jag gillar verkligen din blogg, färdigt inspirerade! Skulle bli jätte glad om du kunde kolla in min nya blogg, har jobbat ganska mycket med designen och skulle vilja veta vad du tycker om den! Kram!
nouw.com/minetteamneus
Pdersten
Pdersten,
Verkligen jättefint! 😄<3
nouw.com/pdersten
filippaml
filippaml,
Superfint!! <3
nouw.com/filippaml
rakeles
rakeles,
Sitthår är ju så sjukt fint, älskar färgen!
nouw.com/rakeles
emeliewass
emeliewass,
Jätte snyggt 😊
nouw.com/emeliewass
Fanny
,
Fint det blev! ÄLSKAR din hårfärg! Är den naturlig eller bleker du? 😊

Kolla gärna in min blogg om mode, mat och mitt liv: http://finest.se/fannynord/
Emellie_Larsso
Emellie_Larsso,
Madelenlo
Madelenlo,
Så otroligt fint hår!<33
nouw.com/madelenlo
johannab
johannab,
Ditt hår Moa!!😍 Att det hålla sig så fräscht med?👏🏻
nouw.com/johannab

Liknande inlägg

    Instagram