Första dagen på Mallis / Mammas födelsedag

Palma Sommaren 2017

Igår hade vi vår första heldag här i Palma (anlände sent i fredags) och dagen började tidigt med att jag tassade bort till mina föräldrars rum för att väcka mamma med skönsång på hennes födelsedag. Det blev pussar, kramar och presenter innan vi gick ner och skålade på frukosten. Och vi blev minst sagt överraskade när vi hörde ytterligare födelsedagstoner bakom oss och där stod min morbror, hans fru och min kusin! Som flugit ner till Mallorca och överraskat mamma på sin födelsedag, alltså hur trevligt?! Det roliga är att vi gjorde samma sak på dom när vi åkte till Mexiko förra vintern. Hursomhelst, en MYCKET trevlig överraskning och GRATTIS IGEN mamma! Jag älskar dig mer än vad ord kan beskriva.

Bikinin jag har på bilderna hittar ni HÄR och liknande hatt HÄR!

Seeeeen började glassandet! Hela dagen låg vi och njöt av tillvaron i varsin solbädd som ni ser på bilden ovan. Lyssnade på havets vågor, kände solens strålar mot huden och var tacksamma till livet. En riktig slapp semesterdag med andra ord, precis vad jag behövde. På kvällen så åkte vi in till Palma stad och åt middag och strosade omkring i hamnen, och nu ska vi snart göra detsamma igen så nu måste jag hoppa in i duschen! Puss och kram!

Gillar

Kommentarer

cococompany
cococompany,
Åh så härligt! Hälsa grattis 😊
nouw.com/cococompany
ISA,
det där ser ju RÄTT härligt ut ja 😉 vill bada!
www.isabyl.se
jennyizabella
jennyizabella,
Gud så härligt! 😃
nouw.com/jennyizabella
vloggbloggen
vloggbloggen,
gud vad fin du är!

nouw.com/vloggbloggen
filippaaaaa
,
Vart är det ni har lägenhet? är det i palma? Och bor nio den nu? Eller hotell? tänkte på frukosten du skrev att ni gick ner till. Kram! Gillar din blogg supermycket!
Erika,
Grattis till din mamma 😊
eriikasworld.blogspot.com

Liknande inlägg

    Instagram