Första dagen i Åre!

Vardag, Åre 2018

Inlägget är i samarbete med Eldorado.

Hola, hola, hola! Första dagen i backen idag och f***asiken vad kul vi har haft det. Fast skidåkning från morgon till kväll blev det tyvärr inte... Vi var rätt sega imorse om jag säger så, vi var ute igår och alltså jag är fortfarande i CHOCK över hur kul det var?! Bygget vilket ställe, det var ändå värt att må piss imorse.

Så idag hann vi bara med några få åk för att åka in oss inför morgondagen. För då, då blir det faktiskt skidåkning från morgon till kväll det kan ni hoppa upp och sätta er på (eller ah kväll och kväll liftarna stänger liksom klockan 15.00). Vi åkte iallafall det första vi gjorde till Eldorado-tältet och åt deras goda kikärtsgryta. Hur värt med gratis mat i backen? Och en varm gryta också, verkligen precis det man är sugen på i backen. Vi kommer hänga där varje dag så kom förbi och säg hej om ni är i Åre vetja!

Har så kul med dom är gummorna alltså. Ser SÅÅÅ mycket framemot morgondagen, Elin fyller år också så vi ska ha en riktig kalasdag med skidåkning - after ski - utgång! Aeee ni fattar ju, Åre is the shit!

Flera som frågat om min jacka på Instagram, direktlänk har ni HÄR! (Har dock bytt ut pälsen och tagit av skärpet). Solglasögonen hittar ni HÄR!

Gillar

Kommentarer

anastasiablixt,

Hej ! Kan du snälla skriva hur du gör dina tänder vita? 😊 Tack.

rebeccca
rebeccca,
Guud vilka härliga bilder!! ha det gryyymt
nouw.com/rebeccca
rebeccca
rebeccca,
emmakmoberg
emmakmoberg,
åh sååå härligt det ser ut! 😍 saknar att åka skidor 🙈
nouw.com/emmakmoberg
cajsasvenssons
cajsasvenssons,
så snygga ni är!😍
nouw.com/cajsasvenssons
westmankajsa
westmankajsa,
vill ni äta god lunch i backen måste ni ta er till timmerstugan & äta deras gamberetti pasta!! (räkor, chili & vitlök) så himla gott och mysigt ställe!! brukar även vara sjuka afterski fester där!🙌🏼🤷🏼‍♀️
nouw.com/westmankajsa
johannashouse
johannashouse,

Superhärliga bilder 😊

nouw.com/johannashouse

Instagram