Förmingel på Quality Globe Hotel

Vardag

Snygga Olivia och Hanna.

Igår innan Justin igår så var vi med flera bjudna på ett mingel på Quality Globe Hotel, så kul! Vi höll till i sviten på högsta våningen och alltså det var sååå fint, ville bara checka in direkt. Inte för att det är något fel på Mollys soffa men!

Justins förband Mic Lowry tittade in och minglade lite en snabbis... (men som ni kan se i bakgrunden så var jag alldeles för upptagen med min drink för att vara social)

...Och körde en bonusspelning innan dom gick upp på den riktiga scenen och öppnade för Justin.

Det bjöds både på snittar...

...Och pizzaaa!!!

Vilket gjorde mig och Dasha överlyckliga.

​Fotograf: Lisa Höök

Förminglet var trevligt men konserten... Ja, jag blev iallafall besviken. Justin Bieber är Justin Bieber och han är såklart grym men det kändes som om glöden saknades. Han var liksom inte riktigt närvarande. Förstår honom dock, att han är sliten alltså, hade aldrig pallat all press han får utså. Tycker helt ärligt att han borde försöka ta en paus ifrån allting, det förtjänar han. Sen var det väldigt mycket gap och skrik också vilket såklart är fattat när man går på en konsert, men jag och Molly kände oss som ett par riktiga tanter när vi satt och höll för öronen haha. Vi lämnade när det var två låtar kvar och åkte raka vägen hem till sängen, något som kändes väldigt skönt klockan 07.35 imorse.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

agnesvera
agnesvera,
Ser härligt ut
nouw.com/agnesvera
Erika,
Vad roligt! Den var ju sjukt duktiga...
eriikasworld.blogspot.se

Instagram