Förklaring till min ofrivilliga blogg-paus

Vardag, Personligt

Hej underbara ni. Jag har saknat er. Det har varit en ofrivillig paus ifrån er, jag lovar. Jag har varit så himla peppad på att blogga en massa MEN, jag blev av med min mobil i fredags... Min mobil med över 80 000 bilder på. Så dels har jag inte haft några bilder att uppdatera er med eftersom att jag inte säkerhetskopierat (trodde jag) då mitt iCloud-minne varit fullt och sen för att jag har haft fullt upp med att ha ångest över mobil-försvinnandet samt att jag försökt ringa runt för att få tillbaka mobilen. Egentligen har jag inte haft någon ångest för själva telefonen, det är ju bara en materiell grej liksom (trots en rätt så dyr sådan) utan det som tyngt mig är alla de bilder som jag trodde att jag hade förlorat. Jag har bilder från år tillbaka och det är väldigt betydelsefulla stunder och minnen som jag förevigat via mobilkameran. Främst med min pappa i fokus, såklart. Eftersom att jag inte har honom kvar här hos mig i fysisk form så är minnen i form av bilder och videor på/med honom väldigt viktiga och betydelsefulla för mig. Så jag har varit extremt ledsen för att jag trott att jag har förlorat dom, MEN sen så kommer min pojkvän som en ängel igår och droppar att han har köpt mer utrymme på min iCloud "i smyg" och ställt in så att det säkerhetskopieras varje natt automatiskt. Alltså vem är så underbar? Så direkt efter dom fantastiska nyheterna igår så gick jag och köpte mig en ny mobiltelefon och vips så är alla bilder mm tillbaka. En sådan brutal lättnad, ni anar inte hur ont jag hade i hjärtat när jag trodde att allt var förlorat.

Så ville bara förklara lite snabbt varför jag inte bloggat och nu vet ni. Annars så är detta en väldigt hektisk vecka, pressveckan har dragit igång och det är fullt upp med events och möten för min del. Men är som sagt väldigt peppad på att blogga ändå så förvänta er att jag är tillbaka på banan igen efter det här inlägget!

Älskar och saknar dig varje dag.

Gillar

Kommentarer

simoneeriksson
simoneeriksson,
Men så skönt att alla bilder kom tillbaka!<3
nouw.com/simoneeriksson
mathildahogbergs
mathildahogbergs,
Så glad att bilderna är tillbaka <3
nouw.com/mathildahogbergs
matildatakkula
matildatakkula,
Men gud vad skönt att allt löste sig till slut!! Kram på dig <3
nouw.com/matildatakkula
janielindahl
janielindahl,
Fin bild på dig och din pappa Moa ❤️ Förstår saknaden, och kan helt relatera till paniken över att mista betydelsefulla minnen! Omtänksamt att din pojkvän ordnade upp allt. Sånt betyder så mycket ❤️ Varm kram till dig.
nouw.com/janielindahl
fannyeskilson
fannyeskilson,
Usch jag var med om exakt samma sak!! Men sån tur att din kille kom som en räddare i nöden! 🙏🏼😍
nouw.com/fannyeskilson
ellenholmberg
ellenholmberg,
Så fin bild!!<3
nouw.com/ellenholmberg
Kristellesofia
Kristellesofia,
isabylund
isabylund,
vilken lättnad att den kom tillbaka <3 så mycket minnen i bilder.
nouw.com/isabylund
Alltduvill
Alltduvill,
Saknat dig!!!
nouw.com/alltduvill
lisaliindstrom
lisaliindstrom,

Liknande inlägg

    Instagram