Förändring till det bättre

Outfit, Personligt

Inlägget innehåller annonslänkar från Ellos, NA-KD, Nelly & MyTheresa

Shortsdress liknande HÄR / Hatt liknande HÄR / Solglasögon HÄR / Väska HÄR / Sandaler HÄR

"Det är lördag men känns som söndag, augusti men känns som oktober, jag vet inte om jag är lycklig eller olycklig för jag känner ingenting. Det är märkligt, hur man kan känna ingenting? Hur går det ens ihop. Känns som om någonting är ur funktion i min kropp. Hade någon frågat hur jag mår så skulle jag svarat "jag vet inte". Jag har tusen roliga saker att se framemot men det enda jag ser framför mig är en lång, kall höst och vinter. Igår var jag peppad på hösten och idag är jag ingenting. Saker, planer och framtiden förändras på två sekunder och sommaren försvann på en. Vill spola tillbaka till maj och njuta lite mer, uppskatta varje stund mer. Jag är dålig på att stanna upp, ta in ett tillfälle och njuta av det. Istället sitter jag här och önskar att jag hade gjort det."

Såhär skrev jag på min blogg för exakt ett år sedan. Är det inte sjukt hur exakt allting kan förändras på bara ett år? Till det positiva denna gången, tack och lov. Idag är det söndag men jag är pirrig i kroppen som om det vore fredag. Det är slutet av augusti och sommaren är inne på sina sista dagar, men istället för att vara ledsen för det så är jag så himla tacksam och glad för att jag haft en utav de absolut bästa somrarna i hela mitt liv. Tråkigt att den är så gott som slut, men när jag tänker på allt roligt jag har framför mig den här hösten/vintern och så vidare så spelar det nästan ingen roll. Istället för att inte känna någonting så känner jag allt man kan känna. Känslorna bubblar över. Jag är så himla glad, faktiskt. Glad för allting i mitt liv, allt ifrån relationer inom familj och bekantskaper till jobb, hälsa och förutsättningar. Glad för att jag mår så bra i mig själv. Får ett år sedan så mådde jag faktiskt pissigt, får ont i magen bara av att tänka på det, även om jag halvt erkänner det i den där texten så tog det några månader till att erkänna det för mig själv.

Dock är en sak sig lik i texten jag skrev för ett år sedan, även denna sommaren försvann på en sekund. Men jag har njutit, det har jag verkligen. Ända sedan i maj så har jag andats in varje minnesvärt ögonblick två gånger och hela sommaren så har jag tänkt på hur fantastiskt roligt jag har och hur bra jag mår, jag har inte ens behövt påminna mig själv att stanna upp och njuta av tillfällen för jag har gjort det självmant. Bästa livet, jag är så tacksam och så taggad på allt du har att ge mig!

Gillar

Kommentarer

emiliehelle
emiliehelle,
Fine bilder😍
nouw.com/emiliehelle
mariellelindahl
mariellelindahl,
Bra text! <3 =) Och så fin du är!
nouw.com/mariellelindahl
claudiasaksa
claudiasaksa,
Åh så himla fin
nouw.com/claudiasaksa
Amanda,
Så fin outfit! 😍
amandalarsson.nu

Instagram