FOR YOUR SKIN

Jag har i perioder haft en del problem med min hy. Inte något extremt men tillräckligt mycket för att jag ska må dåligt över det. Har under dom två senaste åren blivit bättre på att ta hand om min hy och NU så har jag verkligen hittat produkterna som passar mig perfekt. Detta är vad jag använder till min kvällsrutin.

Vitamin E Gentle Facial Wash, från The Body Shop.

Den här tar jag bort mitt smink med på kvällen. Den är krämig och skummar och allt försvinner direkt. Efteråt så känns det väldigt fräscht! Har provat många sådana här genom åren men denna är min favorit. "For 'normal' skin".


Oil-free Eye Make-Up, från Mary Kay.

Den här är bara för ögonen. Jag har den om jag har använt mycket mascara eller vattenfast som är svårare att få bort. Dessutom så ska den på något magiskt vis få ögonfransarna att växa om man använder den regelbundet. "For dry to oily skin".

Biosource, Från Biotherm.

Den här använder jag inte dagligen (trots att det står daily use tydligt). Det är en rengöringskräm som friskar upp ansiktet. Det är små små korn i den så den blir nästan som en peeling. Jag använder den när jag känner att det behövs. "For dry skin"

Purifying Toning Lotion, Från Dior.

Dröm!!! Den här tar jag lite av på en bomullstuss och gör rent vid porerna runt näsan, om jag har någon finne eller andra orenheter. Så bra verkligen. Finns att köpa på Åhléns och Kicks bland annat. "For normal or combination skin"

Alltså dessa två! jag skojar inte när jag säger att dom har räddat min hy!

Drops of Youth Concentrate, Från The Body Shop.

Alltså denna är så fräsch!!! Allt som krävs är EN droppe och huden känns mycket spänstigare.

Drops of Youth Bouncy Sleeping Mask, Från The Body Shop.

Denna använder du i kombination med produkten innan. Som den heter så är det en sleeping Mask. Jag använder den här som min nattkräm och min hy har aldrig mått så bra av en produkt innan. Känner mig fräsch direkt på morgonen när jag vaknar och det känns verkligen att den gör nytta.

Gillar

Kommentarer

ggg
,
Vem tar alla dina fina bilder? 😊
Astrid
,
Älskar att du skaffat blogg blogg! Dina bilder är Amazing likaså du!
Anonym
,
Mary kay testar sina produkter på djur...
Matilda,
Åhh jag har den ansiktstvätten från the body shop och den är verkligen superbra! älskar den (:
matiiildaa.blogg.se

Instagram