Favoriter + Rabattkod

Tips, Wanties

Inlägget innehåller adlinks. Alla bilder är lånade ifrån Imso.com.

Jeanskjol HÄR // Jeansshorts HÄR // Jeans HÄR

Baddräkt/Body HÄR // Jacka HÄR // Skor HÄR

Ni som följer mig på Instagram, Snapchat eller båda vet redan detta men jag har just nu en rabattkod som gäller på aaaallting på Imso.com. "MoaM20" är koden, och den ger er 20% på ett helt köpt. Satte ihop ett enkelt kollage över med mina favoriter. Äger både kjolen, shortsen, baddräkten och ett par liknande klackar. Drömmer om jeansen och tyckte att jackan var svincool! Annars så finns det massa mer snyggt på deras hemsida som ni hittar HÄR. Precis som jag säger i min Story så har Imso ett grymt utbud på bland annat både Levi's och One Teaspoon. PS. Koden gäller endast i 24 timmar!

Här har ni länkar plaggen från min story: 1. Kjolen, 2. Shortsen, 3. Vita Skjortan (rea!), 4. Blå Skjortan (rea!), 5. Första Jeansen, 6. Jeansen Med Hål (rea!), 7. Tunikan (rea!), 8. Klänningen. Lägg till mig på Snapchat @ mattssonmoa så kan ni se hur allting sitter på!:)

Gillar

Kommentarer

Sexleksaken,
Hej!

Ville bara skriva och berätta om våran fantastiska Sexleksaksbutik, med bra priser, snabb leverans och ett utbud som ökar dagligen. Kika gärna in och gilla oss gärna på https://m.facebook.com/sexleksaken/ och be dina vänner gilla och handla gärna på http://sexleksaken.se! Vi har ett brett sortiment av njutningsbara sexleksaker för både honom och henne.
www.sexleksaken.se/
agnesvera
agnesvera,
Snygga plagg
nouw.com/agnesvera
mollybergh
mollybergh,
Riktigt snygga plagg, har lagt en beställning från imso för några dagar sen och väntar spänt 😊 De har riktigt snygga grejer på hemsidan!
nouw.com/mollybergh
Stina,
Läs om mitt liv som tjock i stockholm!!!! https://mittlivsomtjockblog.wordpress.com
Jag kommer göra munkbangs, challenges, hauls osv!!!!
Det är fan på tiden att feta tjejer får ta plats på internet nu 😊
mittlivsomtjockblog.wordpress.com

Instagram