Fantastiska Fredag!

Vardag

Det här inlägget innehåller en annonslänk.

IIIIIIIIT'S FRIIIDAY, FRIIDAY!!!

Vet ni vad jag älskar med min vardag just nu? Att jag älskar vardagar lika mycket som helger. Men fredagar, det kommer det ändå alltid att vara något speciellt med.

Den här fredagsmorgonen så myser jag i min nya polo från Sanne Alexandra, ni hittar den HÄR. Sanne är så duktig på det hon gör och har sååå mycket fina plagg!

Jublade av glädje när kaffet var klart i termosen imorse och det fanns färska jordgubbar i kylen. Det är just dom där små sakerna som man måste lära sig att uppskatta till fullo och det har jag verkligen gjort denna morgonen. Satt och var helt pirrig i magen när jag drack mitt morgonkaffe för att det smakade så bra, haha.

Om ca en timme ska jag svira om till träningskläder och åka till gymmet för att svettas i en halvtimme. Det räcker liksom så. Ska på sprint vilket var riktigt längesen jag var på så är NÄSTAN lite nervös, men mest taggad! Sen ska jag duscha så fort jag kan och ta det tidigaste tåget jag hinner in till Göteborg. Förhoppningsvis så hinner jag med en snabb lunch där med min mor innan jag ska svänga förbi Sanna och fixa en nagel som gått av. Sen styr jag tillbaka mot Alingsås och ikväll så väntas tacos och spelkväll, hur trevligt?! Aeee vilken fredag jag har framför mig alltså, inte konstigt att pirret från morgonkaffet sitter i! Puss och kram och hoppas att ni har en rolig helg framför er!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

isabelw
isabelw,
Låter minst sagt som en lyckad & härlig fredag du har framför dig! 😃
nouw.com/isabelw
Julia
,
Vad för sorts kaffe dricker du? 😊 Vill också få pirr i kroppen av mitt morgonkaffe... Haha

Liknande inlägg

    Instagram