Event med Lovisa Barkman x Nelly.com

Vardag

Inlägget innehåller reklamlänkar från Nelly.com

Lovisas klänning hittar ni HÄR!

Igår var jag bjuden på ett event som Lovisa höll i tillsammans med Nelly. Vi höll till uppe på Berns takterass (börjar bli en vana och en bra sådan) och skålade i bubbel samt tuggade i oss sötsaker. De hade gjort iordning så fint och hela stället andades verkligen Lovisa, massa rosa, sött och gulligt.

Jag och Mathilda! Skålade iklädda klänningar från Nelly, Mathilda bar samma som Lovisa som jag länkade här ovan och min hittar ni HÄR. Verkligen en liten söt sommardröm, ellerhur? Lite gulligare än vad jag brukar vara oftast.

Två bilder lånade från Lovisa.

Hade hur trevligt som helst! Så kul att hänga med alla "blogg-tjejer" också, jag tycker så bra om er allihop<3 Och förutom att mingla så fick vi välja fina klänningar och skor från Nelly, Ralph Lauren väskor, Lily & Rose smycken och solglasögon Les Specs. Tack Lovisa och Nelly för ett suuuupernice event!<3

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Belliblonkan
Belliblonkan,
Jättevackert!! 😊
nouw.com/belliblonkan
Tiingelinn
Tiingelinn,
Åh så avis vill med bli bjuden på annat än bebis event 👶🏼💕
nouw.com/tiingelinn
emmel
emmel,
Åå så roligt med event 😀
nouw.com/emmel
Emellie_Larsso
Emellie_Larsso,
Så härligt det såg ut att vara!
nouw.com/emellie_larsso
burch
burch,
Härligt!!
nouw.com/burch
anonym
,
hej moa!! vet att du inte är superallvarlig på din blogg och att jag kommer med en stor fråga nu! vill vara väldigt tydlig med att detta inte är kritik riktad mot DIG, är bara nyfiken på din syn på saken. vill även säga att jag följer dig på fler ställen och har fått uppfattningen om att du är hyfsat medveten om omvärlden och att du har en bra människosyn och att det är just därför jag kan ställa denna fråga till dig.

hela influencer-världen är otroligt enformig och består nästan helt och hållet av vita tjejer. på nästan alla bilder från era event ser man tjejer som kommer från precis samma bakgrund, den vita medelklassen. livsstilen som kommer med att vara influencer verkar fantastiskt och att unga tjejer kan komma så långt är otroligt vilket det väldigt ofta pratas om. men som vanligt i den svenska feminismen glöms alltid tjejer med arbetarklass eller icke-vit bakgrund bort och jag ser aldrig någon som problematiserar det. hur ser du på detta? är det något du tänkt på?

har sett många bloggare prata om att tjejer ska backa varandra och hur vi ska vara glada för varandras framgångar och att bloggar/instagram osv är kvinnodominerade branscher och hur kickass det är men ingen verkar lyfta hur otroligt enformig och exkludernade den världen är.

hade varit så intressant att få läsa ditt perspektiv på detta! <3
Hanna
,
HALLOJ MOA!

Jag måste bara fråga om en sak.. Jag såg på din snapchat att du hade köpt absolut torr, skulle inte du kunna berätta hur du använder det och hur du tycker att det funkar? Har testat och får inte någon bra snits på det. Svider gör det ju oxå, något otroligt.

Sedan lite övriga skönhetstips från dig skulle vara trevligt.... Du är ju så fin!

Stora kramar
kamillahaaland
kamillahaaland,
Erika,
amandanst
amandanst,
Alltså ser så mysigt ut ju!
nouw.com/amandanst

Instagram