Ett glas och en tidig hemgång

Vardag

Godmorgon vänner! VET NI vad som hände igår? Sjuuuuuukaste. Jag gick ut och tog EN drink, ni vet det man säger att man ska göra men aldrig gör. Jag gjorde det!

Jag hängde främst med in till Göteborg för att jag är så förbannat trött på att bara ligga inne. Men också för att jag ville träffa Jossan somn har flyttat till Dubai men är hemma på en snabb visit och Sara som snart sticker iväg till Australien. Elin och Linnea var med också, så vi var ett litet glatt gäng. Ett glatt gäng där ALLA hade lock för öronen så vi fick bokstavligen talat skrika när vi pratade med varandra.

Det var dessutom helt löjligt mycket folk i stan eftersom att det tydligen är kulturkalaset. Men jag bestämde mig iallafall efter min första drink, runt halv elva snåret, att det räckte för mig. Så tog mig mot Magasinsgatan och mötta upp Anastasia på hennes jobb, köpte med en pizza och åkte med henne och hennes pappa hem till Alingsås. Väl hemma satte jag mig och kollade sista halvleken av OS-finalen i fotboll med min mamma och pappa, de svenska tjejerna vann tyvärr inte men silver är bra det med! Nu ska jag ha en riktigt lugn lördag och det ska bli såå skönt. 

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Pdersten
Pdersten,
Ser god ut 😄🍹
nouw.com/pdersten
Amanda,
Så mysigt! 😊
amandalarsson.nu
agnesvera
agnesvera,
hildasundler
hildasundler,
Åh, ser så mysigt ut!
nouw.com/hildasundler

Instagram