Es Trenc

Palma Sommaren 2017, Vardag

Bikinin kommer från Triangl.

Några härliga bilder från Palma, när vi besökte den vackra stranden Es Trenc. Det är verkligen sååå fint där, vit sand, turkost vatten och inga solstolar, hotell eller blinkande restaurangskyltar längst stranden. Dock blir det rätt uttråkande att ligga där en hel dag... Finns liksom inte så mycket att hitta på eller kolla på, förutom alla nudister som man omringas av... Ja alltså, mittersta delen av stranden förvandlas till en en nudiststrand någon gång under förmiddagen och däääär någonstans så kände jag, Elin och Molly att vi skulle rulla vidare... Haha.

Vi tog iaf en buss från Palmastad för att komma till stranden och det tog totalt typ en timme och en kvart, inte alls farligt. Ganska långt från hållplatsen till stranden dock så påväg hem tog vi en taxi från stranden in till närmaste stadskärna, åt lunch där och tog sedan bussen hem därifrån. Taxi hela vägen kostar typ 600 kr medan bussen kostade runt 40 kr var tror jag.

Pirrig i magen av att jag befinner mig i värmen imorgon igen! Nu ska jag fortsätta packa, lämgtar så jag spricker efter sand mellan tårna!

Gillar

Kommentarer

cottonandtonic
alicemalmstrom
alicemalmstrom,
Vägentillfriheten
Vägentillfriheten,
Verkligen Helt magiska bilder!
nouw.com/vägentillfriheten
linnotterbeck
linnotterbeck,
oooorkar inte hur jävla snygg du är människa
nouw.com/linnotterbeck
Erika,
elinivehag
elinivehag,
så sjukt fina bilder!!!
nouw.com/elinivehag

Instagram