Ensamtid i Köpenhamn & Nya Naglar

Vardag, Köpenhamn 2017

ANNONS: Inlägget innehåller reklamlänkar till Nelly.com och reklam för Sanna Andrén Nailcare

Hola, Hola, Hola! I'm in Copenhagen baaabes! Flygresan gick snabbt och bra, 45 min tog det och i vanlig ordning så somnade jag i takt med att planet lyfte från marken. När jag hörde att vi skulle landa så önskade jag nästan att flygresan var några timmar längre så att jag hade kunnat fortsätta sova haha, det var så skönt... Jag landade typ tre timmar innan de andra, som flyger från Stockholm, så jag har minglat runt på Köpenhamns gator själv sedan jag kom hit. Jag gick till favvohaket 42 Raw men det var stängt pga renovering, fällde en tår och googlade upp ett annat café som verkade nice men när jag väl hade hittat dit så var 1. Acai Bowlsen slut 2. Dom tog bara kontanter. Så det var bara att leta vidare, och tillslut lyckades jag tjata till mig en bowl på ett annat ställe trots att dom hade slutat servera det sedan en timme tillbaks.

Mjukisdress från Nelly (verkar dessvärre vara slutsåld) / Naglar Sanna Andrén

Världens gosigaste mjukisdress och finaste naglarna någonsin? Säger det efter ca varje gång jag varit hos Sanna, men ärligt talat HUR FINA?! Skimrande, ljusrosa och ser ut som sidenmaterial om ni förstår hur jag menar, hade liksom passat peeeerfekt till tex detta linnet eller denna klänningen (klick!). Hade ingen aning vad jag skulle köra för färg i förrgår men Sanna kommer alltid med de bästa förslagen. Blir verkligen ALDRIG besviken, vill ni bli lika nöjda som jag med ert nagelbesök så boka tid hos Sanna HÄR! She's the BEST!

Gillar

Kommentarer

Emellie_Larsso
Emellie_Larsso,
Så snygga naglar!
nouw.com/emellie_larsso
emmel
emmel,
Så snygga naglar! 😍
nouw.com/emmel
ElinPoolsap
ElinPoolsap,
Snygga naglar!
nouw.com/elinpoolsap
matildardn
matildardn,
Men fy vad kul med Köpenhamn! Och såå snygga naglar!
nouw.com/matildardn
Jessicabackstrom
Jessicabackstrom,
såå snygga naglar!!
nouw.com/jessicabackstrom
Madelenlo
Madelenlo,
Ett super mysigt ställe som ligger i köben, är Grød! Här har dom verkligen dom godaste grötarna, med alla möjliga toppings!;-)
nouw.com/madelenlo
Alexandra01
Alexandra01,
Jättefina naglar!
nouw.com/alexandra01
adelinaadelina
adelinaadelina,
Men vad fiiin du är!!
nouw.com/adelinaadelina
KlaraKristoffersson
KlaraKristoffersson,
Ditt leende kan ju inte annat än sprida glädje!!
nouw.com/klarakristoffersson
mycarlsson
mycarlsson,
Wow, snyggt!!!
nouw.com/mycarlsson

Instagram