En på riktigt-vän

Vardag, Personligt, Texter

Jag älskar att det riktiga sommarvädret äntligen har hittat hit, bara sisådär tre månader försent... Och igår blev det inte vilken lunch som helst i solen, utan nämligen stans enligt mig bästa räkmacka. Den hittar ni på Nygrens Café! Dom har en så mysig innergård där också, enda minuset igår var alla getingar som inte ville låta oss vara.

Det var minst sagt en givande lunch. Jag och Anastasia behöver inte prata om något särskilt egentligen, vi har trevligt vad samtalsämnet än är. Men är det någonting jag verkligen vill prata om så gör jag det som bäst med henne.

Jag har många personer i min omgivning som jag älskar, alla på grund utav olika anledningar och egenskaper. Jag har vänner jag bara har kul med, och sen så har jag på riktigt-vänner. På riktigt-vänner som man delar allting roligt med men också allting mindre roligt. Ni vet en sån där vän som man ringer när livet är som allra jobbigast, när allting är tungt, klumpen i magen är stor och tårarna är påväg. Jag har vänner som jag älskar att gråta ut hos, vänner som jag älskar att ventilera med och bara få ut allt jobbigt, och så har jag vänner som alltid får mig att må bättre. Inte må bättre som i att jag blir glad för stunden och slipper gråta, utan må bra i mig själv. Personer som man kan träffa bara en kort stund, men när dom går därifrån, så mår man genast så mycket bättre. Personer som får en att tro på sig själv och som alltid lyfter något bra i det där dåliga, dom ska man hålla hårt i.

Hur fin är inte Anastasia? Hon är en utav mina absolut närmsta vänner, en riktig på riktigt-vän. Hon är fyra år yngre än mig, men hon får mig att växa som person varje gång jag träffar henne. Det spelar ingen roll om det är en lunch en solig dag, som på bilden ovan, eller en regnig kväll i min säng med en blå fazer emellan oss. Det spelar ingen roll om jag var på botten eller toppen innan jag träffade henne, hon får mig ändå alltid att må mycket bättre.

Vissa personer har bara en sådan där aura. För mig så utstrålar Anastasia "det kommer lösa sig". Och det finns få personer som har fått mig att tro så starkt på mig själv som hon har. Jag är så glad att jag har sådana här vänner, som jag kan dela allt med och som alltid kan lyfta mig. Jag är så glad att jag tror högt om mig själv, mycket tack vare deras ord. Tack Anastasia för igår, om jag inte sa det då så säger jag det nu. Jag uppskattar varje tillfälle med dig och du får alltid allting, inklusive mig själv, att kännas hundra gånger bättre.

Gillar

Kommentarer

Pdersten
Pdersten,
Mums 😍 maten såg god ut
nouw.com/pdersten
agnesvera
agnesvera,
Åhh så gott det ser ut!
nouw.com/agnesvera
SofiaAndersson
SofiaAndersson,
Gud vad fint det är att ha en sådan människa i sitt liv! <3
nouw.com/sofiaandersson
MittLivOmMig
MittLivOmMig,
Vad trevligt med lunch ☺ när getingar är aldrig roliga nätter attackerar ens mat eller det man äter. Usch hemskt å jobbigt när de kommer. Jag får panik av dom så fort de surrar runt mig. Inte roliga de insäkterna.😑😕😮
nouw.com/mittlivommig
tildanordgren
tildanordgren,
Åh vad mysigt! 😘
nouw.com/tildanordgren
CAMILLAESI,
vilken fin du har 😊

Kram<3
http://camillaesi.se
www.camillaesi.se

Instagram