En outfit

Outfit

Inlägget innehåller adlinks.

Trench coat Burberry // Kavaj Zara // Topp Dry Lake // Byxor liknande HÄR // Skor Giuseppe Zanotti // Väska Louis Vuitton // Armband Givenchy & Triwa

Här är min outfit från i tisdags som jag skrev skulle komma upp i onsdags och nu är det fredag​Edit: Torsdag är det såklart! Känns lite som fredag idag ändå? Haha sorry, men tror ni har klarat er bra utan den ändå. Ganska så simpelt. Jag har ju nämnt innan att den här svarta kavajen är en favorit i min garderob, tror tyvärr inte att den säljs på Zara längre. Jag älskar att den är lite längre och känns mer avslappnad, ett liknande alternativ hittar ni HÄR.

Jag invigde dessutom min nya tröja från Dry Lake som jag trivs jättebra i, den har en snygg djup skärning i ryggen som jag tyvärr inte fick någon bild på. Och mitt guldiga armband från Triwa är också nytt, tycker det är så himla fint att ha till något bredare armband på samma arm precis som jag hade i denna outfiten. Annars är det stilrent att bära ensamt också om man är mer för en minimalistisk look!

  • Outfit

Gillar

Kommentarer

ffannyolsson
ffannyolsson,
jasmine
,
kan du inte göra ett inlägg om din hårrutin, asså vilket schampo osv som du använder samt vad du använder efter duschen. Älskar din blogg förövrigt hoppas du får en fin dag!
emmel
emmel,
ida,
Vad fint hår du har 😃. Älskar färgen! 😃
www.devote.se/idaaldebert
Frejabergstedt
Frejabergstedt,
Det är torsdag Moa! Men du är sjukt snygg ändå!
nouw.com/frejabergstedt
sirirenander
sirirenander,
Diiana
Diiana,
Så fint 👌
nouw.com/diiana
Johanna,
Jättesnygg!!
josun.devote.se

Instagram