En onsdag i Stockholm + Vinn biljetter till Beyoncé

Vardag

Vilken kalas-onsdag jag hade för två dagar sedan. Det var samma dag som jag åt lunch på Broms (HÄR) och var på Sephora-eventet (HÄR). När det var slut så gick nämligen jag och @sarakylhed och köpte med oss mat hem från Babel Deli och gjorde oss iordning tillsammans. Jag skulle nämligen iväg för att träffa men kära vän Mohamed som jag skrivit om tidigare (bla HÄR). Vi ses ju allt för sällan och nu är han dessutom väldigt upptagen och VÄLDIGT svår att få tag på. Varför? Det kommer ni få veta i höst! Spännande, spännande. Kan avslöja att han kommer synas på TV där även jag kommer gästa ett avsnitt. Det är ett mycket speciellt program haha, det är allt jag kan säga. Men är säker på att ni kommer gilla det!

Ida och Mohamed

Jag och Sofie

Hursomhelst så mötte jag upp Mohamed. Han satt på Vau du Ville och drack vin med Ida och Sofie som driver "Inget Filter" innehållande bla Ångestpodden och Ångestshoppen. Har ju skrivit om dom innan också, både hur viktig och bra deras podcast är och hur goa tjejer dom är (bla HÄR). Det var så trevligt att umgås vi fyra, det måste vi göra snart igen<3

Jag och Mohamed fick feeling efter bara ett glas vin och började planera kvällen. Slutade med att Mohamed fick låna ett par jeans av mig eftersom han hade shorts på sig och det kommer man inte in med på dom "finare" klubbarna (lol). Vi gick till Wall då att det var releasefest för North Sis (länk till deras Spotify) debutsingel. Grymma var dom!!! Kommer definitivt börja spela deras musik i hörlurarna framöver! Vi avslutade kvällen med Kåken innan det blev en tidigt hemgång. Jag var i säng innan halv två, satte på ett avsnitt av Glamourama och somnade direkt.

​Btw!!! Lägg till mig på snapchat @ mattssonmoa för att se hur ni kan vinna biljetter till BEYONCÉ i Stockholm!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

agnesvera
agnesvera,
Så fina bilder verkligen
nouw.com/agnesvera
trendsy
trendsy,
Snygga solisar!
nouw.com/trendsy
emmieastrid
emmieastrid,
Vackraste leendet!! Älskar bloggen!!
nouw.com/emmieastrid

Liknande inlägg

    Instagram