En matfavorit och en matbesvikelse

Vardag, Restauranger

Tröja HÄR

Bilder från min lunch på Créme med @gertrudes idag. Jag tog veckas pasta som var helt magiskt god! Spagetti, tomatsås och kalvköttbullar. Så gott att... Klockorna stannade.

Vi hade varit och tränat innan lunchen så jag var riktigt hungrig och den här pastan mättade fin fint. När vi ätit upp så satt vi kvar ett tag och jobbade, jag totalt ÄLSKAR inredningen och feelingen på Créme. Så behaglig stämning verkligen. Och supergod mat också men det har jag ju nämnt många gånger innan. Skulle nog vilja påstå att det är ett av mina bästa lunch-tips (har aldrig ätit middag där) här i Stockholm!

Förutom att ha tränat, umgåtts med Gertrude och jobbat så har jag även varit på bio idag, vi var på förhandsvisningen av "Second Act" som har premiär den 4e januari!

Efter bion så var min pojkvän hemskt sugen på pizza och vi fick tips om att Meno Male ska ha dom godaste pizzorna i stan. Och förlåt men, om det här är den godaste pizzan i stan... Då tycker jag f*n synd om stockholmare alltså. Den var absolut inte sketäcklig men verkligen ingenting märkvärdigt alls? Blev väldigt besviken då jag hört många talat gott om denna restaurangen... Dom serverade även vin i vanliga vattenglas?:) Eller ja serverade och serverade... man fick servera sig själv!:))) Så naaae, det får inget toppbetyg av mig iallafall.

Gillar

Kommentarer

lyckligtjej84
lyckligtjej84,
Förstår dig inget god pizza en pizza ska vara platt inte tjock
nouw.com/lyckligtjej84
janielindahl
janielindahl,
Men så trist med pizzan! Den såg ju väldigt god ut (antar att skenet kan bedra...). Nästan så att jag blev lite besviken jag med 🙈 Tur att pastan var bra i alla fall 😘💕
nouw.com/janielindahl
Sigrid
,
hoppas du var på den på roslagsgatan! Älskar Meno Male där. Den på östermalm är dock sådär (utifrån egen erfarenhet).
Matildaberlin
Matildaberlin,
Nej vad tråkigt!! Den såg fantastiskt god ut i alla fall, men då vänder jag mig åt något annat håll nästa gång jag får pizza crave 😉 Kram
nouw.com/matildaberlin
mathildahogbergs
mathildahogbergs,
Johannagrahn
Johannagrahn,
Hahaha neeej vin i vattenglas var det, på riktigt, vedervärdigaste jag hört talas om 😭 INTE OK!
nouw.com/johannagrahn
Elin
,
Testa Giro (Miss Clara), var där i veckan och deras pizzor var gudomliga!
Amanda
,
Varför bor du på hotell så ofta när du är i göteborg? 😊
moamattsson
moamattsson ,
Vart ska jag annars bo?🙄 min mamma bor i Alingsås och min pojkväns föräldrar bor också utanför stan
nouw.com/moamattsson

Liknande inlägg

    Instagram