En lycklig historia

Vardag

Mötte upp Mohamed idag innan han tog tåget tillbaks till huvudstaden. I ett grått och regnigt Göteborg så slog vi oss ner inne på Kungstorget. Hade solen skinit så hade vi förmodligen satt oss på deras uteservering, den är drömmig. Tänk er soffor, kuddar och solen som värmer. Men men, trevligt det här med. Jag tog en oxfilépasta och Mohamed kalvfärs (om jag inte minns fel?).

Efter lunchen så bollade vi ideér och planerade lite roliga grejer som förhoppningsvis kommer ske SNART. Vi tog även igen en hel del och pratade om vad vi missat i varandras liv. Mohamed är verkligen som en karaktär från en tv-serie. Ni vet killen som allt alltid händer? Han som alltid är mitt uppe i någonting? Det är Mohamed, han har alltid någonting på gång känns det som. Förutom det så är han dessutom en utav både de roligaste och klokaste jag känner. Inte en allt för dålig kombination! Visste ni dessutom att jag var Mohameds största fan för några år sedan? Har följt honom på twitter sedan jag skaffade det och första gången jag såg honom tänkte jag ta fan-bild, haha! Sedan en vacker jag när jag hade gått om honom med följare på twitter så följde han äntligen mig tillbaka. Sedan dess har vi varit goda internet-vänner och vi träffades för första gången i somras. En riktigt lycklig historia alltså. Synd att han bor i Stockholm, annars så hade vi garanterat hängt oftare.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

O
O,
Mysigt, kul att ni är vänner följt er båda länge
o.se
Isabella
Isabella,
Skulle inte du kunna skriva ett blogginlägg om vilka produkter du använder för att sminka dina ögonbryn? De är verkligen så snygga!
IP: 82.99.3.229

Instagram