En efterfrågad favorit

Tips

Innehåller adlinks.

..Jag har nog över 100 bikinis och baddräkter, helt ärligt alltså. Eller iaf i närheten utav. Jag äääälskar att helt seriöst att shoppa bikinis, baddräkter och andra "strandplagg". Finns alltid så många olika designer och alltid massa härliga färger och mönster. Bikinin jag har på bilderna ovan är lång ifrån (enligt mig) den snyggaste bikinin jag äger. Men, det är förmodligen en utav de som jag känner mig snyggast i/som passar min kropp bäst. Det är dessutom bikinin som jag får snyggast bränna ifrån, lätt att justera bhn så att brännan blir jämn osv. 

Jag får alltid massor utav frågor vart den är ifrån, och svarar alltid "köpt på Nelly för längesedan". Vilket är sant, köpte den för en väldans massa år sedan. MEN nu härom dagen när jag var inne på Nelly så såg jag att dom har exakt samma modell i massa olika färger och mönster! Just min blåa fanns inte kvar, men kolla alla de andra här under! De flesta är på REA dessutom eftersom att sommaren, tyvärr, är påväg mot sitt slut. Men då är det ju perfekt för oss som har lite resor i höst/vinter planerade att klicka hem! Jag ska nog beställa den svarta, och kanske någon utav de med "missoni"-mönster... De lär nog ta slut när som helst dock, så får skynda mig!

1. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR

4. HÄR // 5. HÄR // 6. HÄR

7. HÄR // 8. HÄR // 9. HÄR

10. HÄR // 11. HÄR HÄR // 12. HÄR

  • Tips

Gillar

Kommentarer

agnesvera
agnesvera,
Så så snygga
nouw.com/agnesvera
ElinPoolsap
ElinPoolsap,
Så snygga! Och jättefin bikini!
nouw.com/elinpoolsap
ellicalundgren
ellicalundgren,
Inte ens rimligt vad snygg du är!
nouw.com/ellicalundgren
Alicia
,
Skulle inte du kunna lägga upp ungefär vad du äter under en dag och hur ofta/hur du tränar? 😊 eller bara bloggen lite mer träningsinriktad helt enkelt!
VilmaHogberg
VilmaHogberg,
Hur kan man ens vara så snygg?
nouw.com/vilmahogberg
melinas
melinas,
Så snygg!!!! Har 2 av dessa, älskar dom<3
nouw.com/melinas
Erik
,
Jävlar va du drar in Magen!! Ser jätte konstigt ut!! 😂😂😂😂😂
Diana Gren
,
Älskar sådana bikinis! typiskt att den med mönster som jag vill ha var slut. Gjorde dock ett kap på Hunkemöllers rea och fick en en supersnygg bikini! https://www.hunkemoller.se/se_sv/25855-sylvie-top-de-bikini-triangular-indie-morado-112834.html Så himla nöjd 😃 tack för inspirationen!

Liknande inlägg

    Instagram