En bal på slottet...

Personligt

I söndags så vankades det bal här i Alingsås och såhär fina var några av de som gick. Här i Alingsås så ser upplägget med bal lite annorlunda ut än på de flesta andra ställen. Man hyr ett tjusigt åk och väl framme på torget så går man som en väääldigt lång "röda mattan". Där, nästan, alla ifrån hela staden står och ser på.

Jag minns dagen då jag gick balen som igår. Och idag är det, på dagen exakt, tre år sedan jag tog studenten. Hur sjukt? Trots att jag minns det så väl så känns det ändå väldigt långt borta. Tänkte göra ett inlägg med massa bilder från min student nu i veckan, för just nu är jag inte hemma och sitter inte vid datorn jag har alla de bilderna på. Men jag hittade två bilder online, och såhär såg jag ut på min bal för tre år sedan:

Visst ser jag rätt olik ut mig själv? Personligen så tycker inte jag att jag passar i lösögonfransar och det var faktiskt första (och förmodligen sista) gången jag bar det. Förutom just det så tycker jag att jag var rätt fin:) Egentligen så är ju blåa nyanser mer min färg. Men trivdes bra i det här ändå. Älskar mitt halsband, från Gold mine jewelry!

Gillar

Kommentarer

CarolineDrougge
CarolineDrougge,
Gud va mysigt det ser ut! 😃
nouw.com/carolinedrougge
Pdersten
Pdersten,
Färgen på klänningen klädde dig bra där 😃
nouw.com/pdersten

Instagram