Event med Oral-B

Vardag

Bilder från gårdagens event på Sturebadet som Dasha styrde tillsammans med Oral-B. Suuupermysigt, började med mingel och buffé av chiapuddingar, smoothies och juicer innan vi fick en presentation om deras nya eltandborste. Jag har ju använt en eltandborste från dom tidigare, eftersom att jag tidigare haft ett samarbete. Tycker den har varit skitbra men grejen med den här nya är att den är extremt SNYGG dessutom. Roseguld liksom, hur nice?

Me and Lojsan @lovisawallin

Här visar Dasha hur tandborsten funkar tillsammans med appen som visar exakt var och hur länge man ska borsta på varje ställe. Och alltså, förutom själva tandborsten så måste jag även slå ett slag för deras tandkräm. Deras "whitening accelerator" funkar verkligen.

Efter minglet, presentationen och genomgången så var det SPAAA time som gällde. Vi tvättade av oss sminket, duschade, skrubbade oss, bastade, badade i den kalla källan, satte på ansiktsmask och flåsade i ångbastun innan vi var helt rena, fräscha och klara.

Sååå när vi var klara med bastandet och kändes och fräscha så grabbade vi tag i varsin goodiebag och jag tog sällskap med Hanna och Anna hem och sen var det lugna puckar som gällde resten av kvällen. Idag var jag uppe och studsade redan klockan 05.40 men mer om det i "Min helg i bilder" på söndag. Nu ska jag stänga ihop datorn och ikväll håller jag tummarna för att det blir Idol och tacos! Hoppas ni får en bra fredag änglar!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

amandaparkkinen
amandaparkkinen,
Ser väldigt mysigt ut, jättefina bilder! 😊
nouw.com/amandaparkkinen
VitaVillan
VitaVillan,
Åå ser ut som ett riktigt lyckat och mysigt event!
nouw.com/vitavillan
jemimas
jemimas,
Superfina bilder:) Hoppas du har haft en bra helg!
nouw.com/jemimas
skanskakrabban
skanskakrabban,
härliga bilder!<3
nouw.com/skanskakrabban
Annajuliey
Annajuliey,
Fina bilder✨
nouw.com/annajuliey

Instagram