Solskenstisdag

Inlägget innehåller annonslänkar

Kudde från Classic Collection, Filt från H&M HOME & Påslakan Odd Molly (Alla ba wow mycket man ser!:) Haha men det är alltid någon som frågar såååatte...)

Godmorgon vänner! Vilken dag va, solen skiner och vi ska till VM! Haha, ni såg väl matchen mot Italien igår? Jag var så uppspelt och glad efteråt att jag kollade alla eftersnack man kan kolla på och tror inte att jag somnade förrän runt halv två/två någon gång. Därför kändes det lite väääl att behöva gå upp 05.45 ish för spinning klockan 06.30, så jag bestämde mig redan igår precis innan jag somnade att jag skulle strunta i det. Och så ställde jag klokcan på 07.30 istället, det var skönt.

Så jag har haft en riktigt lugn och behaglig morgon här hemma, med frukost i sängen bestående av smoothie bowl (på frysta bär, sojamjölk, banan och jordnötssmör mixat) och kaffe. Frukost alltså, livets grej! Jag bokade mig på ett cyklingpass vid 11.30 istället, passar min dygnsrytm lite bättre hehehe och senare idag så ska jag följa med Andrea på HEAT. I min värld så är heat ett vanligt cirkelträningspass med vissa pulshöjande övningar och vissa styrka men här är det tydligen något annat, vi ska nämligen träna i ett 38 grader varmt rum... Lär bli spännande, återkommer om vad jag tyckte om konceptet!

Gårdagens outfit, länkar till allt hittar ni i inlägget under...

Gillar

Kommentarer

HannaLienhart
HannaLienhart,
lindawallin
lindawallin,
Mysig morgon!! äkskar ”alltid någon som frågar såååatte” haha, bästa du!
nouw.com/lindawallin
AdinaNordin
AdinaNordin,
isabelw
isabelw,
Låter och ser ut som en supermysig och perfekt morgon!
nouw.com/isabelw
rebeccca
rebeccca,
Så snygg filt!! <3
nouw.com/rebeccca
janssonemelie
janssonemelie,
Mumsig frulle😍
nouw.com/janssonemelie
agneschristina
agneschristina,
såå härligt?!
nouw.com/agneschristina
ByAJ
ByAJ,
Nydelig blogg du har <3 klem
nouw.com/byaj

Liknande inlägg

Instagram