Träning i 40 graders värme & Inredning...

Vardag, Kollage, Min lägenhet

Inlägget innehåller annonslänkar

Beige matta HÄR / Soffa HÄR / Linné karaff HÄR / Rund vas HÄR / Rosa kudde HÄR / Blå kudde HÄR / Mönstrad kudde HÄR / Två bord i ett HÄR / Glasbord med guldiga ben HÄR / Beige stol HÄR / Rosa stol HÄR

Hej bästa ni! Nu är jag precis hemkommen från ett ovanligt svettigt pass, inte så konstigt när man tränat i ett nästan 40 grader varmt rum kanske... Passet var jäkla bra faktiskt, pulshöjande övningar blandat med lättare styrka i fem olika block och det var 3 övningar x 3 repetitioner i varje block. Det var på riktigt som om jag kom direkt ut ur duschen när vi gick ut ur salen. Efteråt så åt jag, Andrea och Lovisa på favoritstället: Reaload, världens godaste sallad har dom där. På riktigt. Och nu ska jag plocka iordning lite här hemma innan jag kollar på kvällens avsnitt av bachelor och tillsist gör mig iordning inför natten. Skönt att jag inte har så mycket att "plocka iordning" ännu haha, det som finns i mitt vardagsrum är liksom en soffa, en provisorisk TV-bänk och en icke fungerande TV.

Men men, jag har iallafall beställt ett matbord och en hylla/byrå som inte kommit än, men när det gjort det och jag börjat få lite ordning och reda så ska ni självklart få bilder. Här ovan har ni iallafall ett kollage lite hur jag tänker, vilken stil jag vill ha liksom. Jag har en liknande soffa och nu är jag på jakt efter ett TV-bord i glas, tror jag... Det är väl snyggt? Gillade båda två här ovan faktiskt! Och så tänker jag antingen rosa eller blå matta till, beroende på vad jag kör för färg på stolarna kanske. Visst är karaffen i kollaget fin förresten? En likadan fick jag i inflyttningspresent av Anastasia när hon var här på besök<3 Så glad för den, och för henne med för den delen!

Gillar

Kommentarer

HEP
HEP,
Elsk! så mye fint!
nouw.com/hep
SaraHHSofie
SaraHHSofie,
Hanna
,
http://nouw.com/shansi min bloggg om min livsstil och mode.
Linnea
,
KOM TILL HELSINGFORS!
frökenolsson
frökenolsson,
Rosa + grått + guld
nouw.com/frökenolsson
frökenolsson
frökenolsson,
oj! ..är ju en oslagbar kombo!
nouw.com/frökenolsson

Instagram