Outfit & Ärenden

Vardag, Outfit

Inlägget innehåller annonslänkar!

Kappa Mayla (liknande budget alternativ HÄR) / Blus HÄR / Byxor HÄR / Örhängen HÄR / Ringar Safira by Molly Rustas / Väska HÄR

Hej hopp gänget! Nu är onsdagen snart slut och jag min fråga är: vaaart tog den här dagen vägen?! Det undrar jag... Jag startade min dag med att möta upp Molly klockan 09.00 och gå en promenad runt Djurgården på ca en och en halv timme, mysigaste alltså. Blå himmel, krispig luft och bra samtal men livets gumma. Kan man få en bättre start på dagen? Efter promenaden så fortsatte jag i träningsspåret och körde 30 min HIIT cykling, inte askul faktiskt om jag ska vara ärlig (saknar gamla goa hederliga sprint på Endorfin i Alingsås...) men tog ut mig det gjorde jag iallafall!

Väl hemma tog jag det hyfsat lugnt, gjorde en bowl till lunch, tvättade och hämtade paket... Sedan skyndade jag iväg och mötte upp Lovisa innan det blev mörkt, så vi hann fota en outfit. Jäklar vad kallt det är ute nu alltså och jag stod och poserade i kortärmat?! Vad gör man inte för er;) Ni ba men snälla värt liksom ingen vill veta vart du köpt din tröja. Nä men skämt å sido, är inte blusen fin? Jag älskar den, har fått dille på plagg som går att knyta i midjan. Den finns även i fler färger om ni klickar på länken men visst passade den här helt fantastiskt bra till min väska?

Efteråt så gick vi och hade juicedate och jag köpte med en sallad innan jag gjorde lite ärenden på stan och slutligen drog mig hemåt. Oklar dag, trodde inte jag hunnit med något men nu när jag skrev ner det såhär så insåg jag att lite grejer har jag ju ändå bockat av? Nu ska jag försöka laga min TV som jag lyckats ha sönder och sen, förhoppningsvis, leta upp något intressant att kolla på!

Gillar

Kommentarer

laviedelavie
laviedelavie,
hur många fazer har du ätit i ditt liv, varför fan bor man i sthlm när man kan bo i gbg, pest eller kolera, bästa bake-maten, lussekatter med eller utan saffran
nouw.com/laviedelavie
ebbalowenberg
ebbalowenberg,
men ååååh vilken snygg outfit!!!
nouw.com/ebbalowenberg
Olivoa
,
Hej finaste Moa, vad väger du? Och hur lång är du? Går du på någon diet eller äter allt som du är sugen på?
Evelina
,
Heej finaste Moa! Kommer ihåg att du skrev om att du satte in en spiral i våras, och jag är lite nyfiken på vad du tycker om den? Är du nöjd? Hur är din mens nu osv? Jättetacksam för svar!!
Tilda
,
Hej! Du har så otroligt fint hår, hur har du fått det så långt, tjockt och så att det alltid ser så fräscht ut? Kram!
Sofia
,
Varför tog det slut med ditt ex? Eller jag antar att ni gjort slut, fast du inte skrivit något om det. Träffar du någon nu? Vill du ha pojkvän eller vara singel?
chevellekstroms
chevellekstroms,
Vem äääär så snygg undrar jag
nouw.com/chevellekstroms
Lisa
,
Bästa tipsen till att komma över någon? Du är bäst!<3
Corre
,
Vad är det godaste du vet? Ditt favoritplagg i din garderob?
Fridafurulund
Fridafurulund,
snygging! 😍🙌🏼
nouw.com/fridafurulund

Instagram