Torsdagsförmiddagen

Vardag

Inlägget innehåller en annonslänk!

Från dagens morgonpromenad när jag var dressad i all nike everything förutom jackan som kommer från NA-KD och ni kan hitta HÄR! F*n vad jag har fått upp ögonen för färgen röd alltså, hur snyggt är det inte?

Jag vaknade ren och skär panik en halvtimme efter mitt larm ringde imorse, så jag och Mollsan bokade om våran promenad från 07.30 till 08.00 och ca två timmar senare var vi i mål. Dååå kan jag berätta för er att magen kurrade, så jag rusade hem och gjorde en stor portion supergröt med jordnötssmör och varma hallon innan jag laddade om för träningspass nummer två. Min favorit Grit cardio stod på schemat, har inte gått på det på SATS innan och lite annorlunda får jag väl ändå påstå att det var... Men jag gillade det ändå, och det känns otroligt skönt nu efteråt.

Nu är jag hemma igen, har ätit lunch och tänkte sätta mig och redigera bilder. Har några samtal jag måste ringa också och senare i eftermiddag pratade jag och Molly om att ha syjunta över en kopp te. Får se om vi hinner med det, har som sagt en deeel att ta tag i innan jag kan koppla av.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

johannaknoos
johannaknoos,
Snygg jacka 😊
nouw.com/johannaknoos
isabelhakansson
isabelhakansson,
Älskar också rött!! Så snyggt 😃
nouw.com/isabelhakansson
lindawallin
lindawallin,
så söööt moa!!
nouw.com/lindawallin
Emellie_Larsso
Emellie_Larsso,
Så himla snygg jacka!
nouw.com/emellie_larsso
ebbalowenberg
ebbalowenberg,
simonegronqvist
simonegronqvist,
Åh, röd är helt klart en av mina favoritfärger! Så snyggt
nouw.com/simonegronqvist
Johannabrege
Johannabrege,
gabriellamadeleine
gabriellamadeleine,
Det ser underbart ut! 💛💛✨
nouw.com/gabriellamadeleine

Instagram