Festlig Lunch med Bubbleroom

Vardag, Outfit

Inlägget innehåller ett samarbete med NA-KD och reklamlänkar till NA-KD.com

Fredag! Men jag hade fredagskänsla redan i onsdag när dessa damer bjöd in till partylunch på Grand Hotel. Hur festligt på en onsdag liksom? Lunchen var i samarbete med Bubbleroom för att fira deras nya fest och nyårskollektion.

Vi höll till i något som kallades för "Carl Larsson"-rummet på Grand och hur fint var det inte? Inte bara på grund av hur fint Bubbleroom hade fixat med glitter, ballonger och andra dekorationer utan även med tanke på alla de fina detaljerna i rummet för att inte nämne TAKET. Ser ni hur fint?

Jag hade turen att ha underbara Andrea som bordsdam och i vanlig ordning så blev det en hel del skrattattacker med den här gumman. Vi bestämde att vi ska bli bättre på att ses nu när vi bor i samma stad och bestämde lekstund redan imorgon, lördag. Ser framemot det, härligare människa får man ju leta efter... LÄNGE.

Och inte var det bara atmosfären och sällskapet som levererade under den här lunchen, utan även maten får 5/5! Vi serverades tre rätters och till huvudrätt så blev det oxfilé, mitt inre jag gjorde frivolter av lycka! Vilken lyxlunch va.

Det spelades även musik helt i min smak vilket gjorde mig på om möjligt ännu bätte humör än innan. Jag och @gertrudes tog sällskap till och från lunchen också efter som vi som sagt bor väldigt nära varandra, vilket gör mig glaaad. Ett riktigt litet lyckopiller är vad hon är.

Min fina blus som jag hade på mig kommer från NA-KD och ni hittar den HÄR (Örhängerna är också därifrån och dom finns HÄR)! Just nu så har jag även ett samarbete med NA-KD så använder ni min kod "MOA20" så får ni 20% på ett helt köp. Gäller på allting på hemsidan förutom REA, jag har en story på min Snapchat ( @ mattssonmoa) där jag visar och provar lite olika kläder därifrån. Så lägg till där om ni vill få inspiration, och så hittar ni alla plagg jag visar upp samlade HÄR!

Gillar

Kommentarer

emmakmoberg
emmakmoberg,
Åh vad fint och härligt det verkar vara där och du var jättefin med! 😍
nouw.com/emmakmoberg
amandaaholmgren
amandaaholmgren,
Gud vad härligt och kul!
nouw.com/amandaaholmgren
isabelw
isabelw,
Åå det är så fint på Grand Hotel, ser ut som den mest perfekta partylunchen!
nouw.com/isabelw
adelinaadelina
adelinaadelina,
Så himla fint event! Älskar din blus också <3
nouw.com/adelinaadelina
Amanda
,
Hejsan!
Skulle du inte kunna tipsa om några mysiga restauranger i Göteborg? kraam
gabriellamadeleine
gabriellamadeleine,
Erika,
Ser riktigt trevligt ut! 😊
www.maddii.se

Liknande inlägg

    Instagram