Vapiano - Bar Gusto

Vardag

Igårkväll så bjöd Nicole in till drinkmingel och middag på Vapianos nya drinkbar, Bar Gusto. Vi var ett glatt gäng som samlades och njöt av både god mat, drinkar och bra sällskap. Konceptet med deras nya bar är att den är säsongsbaserad, kul grej ändå. Jag höll mig faktiskt bara till alkoholfria drinkar under kvällens gång och alla var supergoda. Till det så åt jag en scampipasta och så delade vi på ett gäng efterrätter, himla trevlig lördagskväll!

Jag är BHRUUUHN som Gertrude skulle sagt, eller @gertrudes? Menas alltså allt jag inte alls är brun, utan vit som ett spöke... Men HEY, det är ju ändå Halloween! Skyller på det, he he he.

Några av drinkarna vi smakade, både tjusiga och smarriga!

Skulle säga att jag beställer pasta 90% av gångerna jag äter på Vapiano, men förutom det så har dom riktigt goda pizzor och dessutom: SALLADERNA! Så goda, ni ser ju den Lovisa äter på bilden ovan. Verkligen stora och mättande, som en sallad ska vara i min mening:)

Dani och jag<3 Som jag skrev på Instagram: Jag förstår inte hur en efterrätt kan vara så här rolig, men ja uppenbarligen så var den ju det... Tack Vapiano, Nicole och hela gänget för en trevlig kväll! Efteråt så promenerade jag, Gertrude, Hanna och Dani hem tillsammans och jag tycker det är så skönt att ha så många vänner som bor nära. Känns både tryggt och roligt, jag och Gertrude bor bara fem minuter ifrån varandra så hon har försökt lära mig området lite bättre de senaste dagarna haha... Känns bara bättre och bättre för varje dag som går. Men nu sitter jag dock i bilen påväg till Alingsås, har en del att fixa där så stannar några dagar innan jag åker tillbaka till Stockholm igen. Puss!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

gertrudes
gertrudes,
hahhhaah bruuuuhn
nouw.com/gertrudes
AdinaNordin
AdinaNordin,
lifeofJ
lifeofJ,
sjukt roligt!
nouw.com/lifeofj
PatricciaBergsten
PatricciaBergsten,
EmmizFashion
EmmizFashion,
lamouru
lamouru,
Vilken härlig bild !
nouw.com/lamouru
gabriellamadeleine
gabriellamadeleine,

Instagram