Afternoon Tea med Deo Doc

Vardag

Inlägget innehåller en reklamlänk

Godmorgon hjärtan! Idag vaknade jag upp i ett grått Alingsås, med ett tomt kylskåp och en frukost som bestod av "man tager vad man haver". Dååå drömmer jag mig tillbaka till förra fredagen, när jag möttes av ett såhär fint uppdukat bord. Visserligen så var inte det här på morgonen, utan på eftermiddagen då det var afternoon tea... Men ändå, hade gärna tryckt i mig det både morgon, förmiddag, eftermiddag och kväll.

Det var Andrea som höll i det hela tillsammans med Deo Doc. Deras produkter är ganska nya för mig, eller jag har känt till dom ett rätt bra tag men bara provat vissa produkter en kortare tid. Iallafall, det dom erbjuder är intimtvätt. Och personligen så tycker jag att deras produkter känns så himla mycket fräschare än motsvarande från andra företag. Både förpackningarna och innehållet!

Än en gång: Wow, tänk att en tekanna kan vara så rolig...

Förutom en massa skitsnack och information om produkterna så fick vi göra ett test om det kvinnliga könsorganet och jag kan ju inte påstå att någon av oss var något proffs, haha. Men kul hade vi, samtidigt som det var väldigt lärorikt!

Nu kom ju det här inlägget upp en väldans massa dagar efter att eventet hölls, men jag vill iallafall tacka Deo Doc och Andrea för det trevliga eventet! När vi lämnade så fick vi alla varsin påse med diverse produkter och även deras nya trosor som är ca det skönaste jag använt. Ni hittar alla deras produkter online HÄR, men det säljs även på apotek.

Nu ska jag alldeles strax resa mig ur soffan, ska bara njuta av det sista i min kaffekopp, ta en dusch och göra iordning mig innan jag fixar ALLT MAN KAN FIXA. Som jag ska göra idag, wow. Är redan stressad... Vi hörs senare, puss!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

HannahOster
HannahOster,
Åh så härligt!
nouw.com/hannahoster
amandagroth
amandagroth,
mysigt event ! 😍
nouw.com/amandagroth
amandaericas
amandaericas,
Åh vilket trevligt event 😍😍
nouw.com/amandaericas
michellenathalie
michellenathalie,
Gud vilket härligt event!! <3
nouw.com/michellenathalie
Johannabrege
Johannabrege,
Så härligt!!
nouw.com/johannabrege
Freeandcheap
Freeandcheap,
Jättefin blogg 😊 Kolla in min gratis blogg! 😊
nouw.com/freeandcheap
SolAdawi
SolAdawi,
artibus
artibus,
fina bilder! 🌸
nouw.com/artibus
amandanst
amandanst,
Alltså som vanligt så himla magiska bilder
nouw.com/amandanst
reductil24-7.com,
Nu vill jag ha bakelse och kakor mitt i natten men har inget hemma 😟
www.reductil24-7.com

Liknande inlägg

    Instagram