Spakväll med Idun Minerals

Vardag

Alla bilderna i inlägget är fotade av Lisa Höök!

Från gårdagens kvällsevent som @joannafingal höll i tillsammans med Idun minerals, på Högberga Gård på Lidingö. Vi var ett gäng som åkte dit vid 16.00 och lämnade inte stället förrän närmare 22.00.

När vi kom dit så hälsades vi glatt välkomna av tjejerna från Idun och sen rusade vi alla mot buffébordet. Afternoon tea stod nämligen på schemat och jag, samt resterande del av gänget, tog det på största möjliga allvar... Gav mig på allt man kan ge sig på, så att säga!

Seeen blev det en RUSCH till den uppvärmda utomhuspoolen med utsikt över... Ja jag vet inte riktigt vad, men fint var det! Där satt vi och pratade om en salig blandning av jobb, relationer och ytligheter och bara njöt av stunden.

Med dessa tjejerna har man IIINTE tråkigt, det kan jag lova er! Lollo B och @gertrudes, j*vla änglar alltså.

Förutom utomhuspoolen så blev det både massage (SÅ skönt!), häng i bubbelpoolen och ett å annat dopp i den kalla källan. Tre stycken dopp blev det för mig faktiskt, varav det längsta varade i hela 20 sekunder. Ändå bra? Ett rolig (ni ba nej skittråkigt ingen bryr sig?) sidospår är att jag ofta var med pappa och badade i isvak när jag var mindre. Tider det, nu går han dit själv, eller ah med sina gubbkompisar, och jag gör det på events istället!

Sedan svirade alla i sällskapet förutom jag och den här gumman, @alicestenlof, om till vanliga kläder inför middagen. Vi två behöll badrockarna på, man får ju passa på tänkte jag. Inte varje dag det är socialt accepterat att äta middagsbuffé i badrock och VEM vill inte äta middag i badrock?! Drömmen ju.

Kände mig som en riktig PIMP i morgonrock mellan dessa pinglorna! I vanliga fall brukar jag säga att jag känner mig som deras dagmamma, för dom är sånna smååå små söta små pluttar...

Och maten... Alltså, maten... Den vaaar så god! Är inte sånna här små potatisar bland det finaste vi har i det här landet? För jag tror faktiskt det jag.

Och så avslutningsvis en bild på våran härliga värdinna @joannafingal, tack så mycket för inbjudan! Jag hade det så himla mysigt och ser verkligen framemot att testa Iduns nya skönhetsprodukter, har bara bra erfarenheter av deras smink och från vad vi fick höra/testa på eventet så verkar hudvårdsprodukterna minst lika bra. Säljs bland annat på Apoteket för den som är sugen på att testa!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Johannabrege
Johannabrege,
så snygga ni är! checka gärna in min blogg, vore supersnällt<33
nouw.com/johannabrege
PatricciaBergsten
PatricciaBergsten,
Åh gud va roligt! Älskar å spa-a 😼
nouw.com/patricciabergsten
Isabella
,
men älskar när du bloggar, saknar alla dina inlägg varje dag men förstår att du är bizzyy nu men kan inte vänta tills du kommer in i sthlmvardagen o blir ”klar” med lägenheten & man får se den! massa kramar
JUNITJEJ,
Vilken härlig kväll!
www.junitjejen.se
amandadellien
amandadellien,

Instagram