Min helg i bilder - TAKE OVER på Clarion

Vardag

Inlägget innehåller en reklamlänk till NA-KD.com

SQUAAAD! Har haft den roligaste helgen på länge på Take Over @ Clarion tillsammans med dom här pinglorna, bästa gänget verkligen. Vi tog tåget till Göteborg på fredagseftermiddagen och när vi hade checkat in på Clarion Post Hotel så fixade vi oss snabbt innan vi gick i gemensam trupp till Nouw-kontoret. Där befann sig redan @tessb och Annie som hade fixat fint med bubbel och mat från Foodora. Det är Annie som har fotat alla bilder från middagen också, hon är så duktig!

Jag och @alicestenlof <3 Jag hade spraytanat mig dagen innan på Bronza och bar en klänning från SanneAlexandra kvällen till ära (ni hittar den på rea HÄR), så kände mig riktigt fräsch faktiskt.!

Vi blev bjudna på fredagsmiddag från Foodora ifrån restaurangerna Vapiano och Beirut House, det var så gott!

Blir alltid så glad av att hänga med det här gumman, bästa Lollo B. Vi bestämde att vi ska ses mycket i veckan också, nu när vi bor i samma stad. Ska både träna och gå på events tillsammans, det gör mig glad. Riktigt litet lyckopiller är jentan!
Och bästa Stina som har sin blogg tillsammans med hennes syster Jennifer. Har inte hängt så mycket med dessa tjejer innan men är så glad att dom var med i helgen och att dom nu ska byta bloggportal till Nouw, så i framtiden kommer vi med all säkerhet umgås mycket mer! Deras blogg hittar ni HÄR!
Sen har jag på riktigt inte en enda bild från Clarion där vi hängde största delen av kvällen, antar att jag hade fullt upp med att mingla och dansa till Alessos ljuva toner. Hade så mycket vänner som var där och var liksom stressad hela kvällen för att jag ville vara med ALLA hela tiden. Men, hade så kul! När Alesso hade spelat så åkte vi till Push där den officiella efterfesten hölls, vi hade ett bord tillsammans med Starclub och wooow vad det gänget ALDRIG gör en besviken! Det blev en jäkla massa shots för den här gumman innan jag ramlade tillbaka in på hotellet, att utmana Keela på shotrace är ingenting jag tänker göra om...
Och eh, det jag skrev innan om att jag inte fotade något på fredagen. Jag fotade ta me f*an inget på lördagen heller? Haha. Aja, jag vaknade iallafall rätt sliten men vi skyndade oss ner till frukosten som vi trodde stängde klockan tio men visade sig BÖRJA klockan tio... Som Lovisa skrev på Twitter, DÅÅÅ vet man att man bor på ett festhotell hahaha. Sen så somnade jag om någon timme innan det var dags att göra sig iordning igen, på lördagen så vankades det nämligen partybrunch och trots att jag var otaggad till en början så blev det riktigt kul tillslut. Efter brunchen så chillade vi på rummet och på kvällen så anslöt sig Jennifer aka Jenka och Elin aka EKVA till mitt och Lovisas rum. Så när man inte trodde att vi kunde bli ett bättre gäng blev man rejält positivt överraskad, haha.

Fotograf: Bästa Herman!

På kvällen så åt vi middag på Norda, en restaurang på Clarion. Supergott, jag åt torsk och så drack vi bubbel i vanlig ordning. På kvällen spelade Ingrosso och HEEEJDÅ vad kul jag hade, också i vanlig j*vla ordning. Kvällen avslutades på samma vis som fredagen, efterfesten på Push levererade (i vaaanlig ordning IGEN) och vi höll igång till stället stängde. Vaknade sent på lördagen och ALLA missade sitttåg tillbaka till Stockholm, förutom jag som inte hade bokat något hehe. Men ja, det säger väl ganska mycket om hur slitna alla var. Sen spenderade jag min bakisdag hemma hos Jennifer innan jag tog tåget till Alingsås och myste med mamma innan jag däckade i min säng. TACK Take Over, Nouw, Starclub och alla inblandade för en underbar helg! Såhär kul har jag inte haft på ett bra tag!
  • Vardag

Gillar

Kommentarer

asfaltenke
asfaltenke,
Å. så moro helg!
nouw.com/asfaltenke
mycarlsson
mycarlsson,
Ser fantastiskt ut!!
nouw.com/mycarlsson
agneschristina
agneschristina,
Ååh så härligt?!!!
nouw.com/agneschristina

Instagram