Mitt i flyttkaoset

Vardag, Min lägenhet

Dagen jag fick tillträde till lägenheten! Välkomnades av en fin blombukett och en present från föreningen, how cuuute! Det var en magisk känsla btw, att ta klivet in i min första, egna lägenhet. Den är så fin att jag smäller av, trots att den är så gott som helt tom och noll ordning på någonting för tillfället.

Första kvällen så kom @alicestenlof på besök, vi köpte med oss indisk mat, delade på en flaska rött och ett gäng jordgubbar och pratade om allt kul vi ska hitta på nu när vi äntligen bor i samma stad. Iiih, ni fattar inte hur glad jag är!

Dagen efter vart det fullt sjå på stan och jag och mamma tog en paus på Créme och åt lunch mellan varven i olika inredningsbutiker.

På kvällen körde jag Bootcamp med Viscus och Nouw i Humlegården och sen promenerade jag hem och möttes av brickan på bilden ovan. Lite rester från middagen innan blandat med minichark, fantastiskt efter intervall och benträning vill jag lova!

Livets j*vla morsa som fixar och donar åt mig, älskar henne ända inifrån hjärteroten så det värker i hela kroppen. Och en del av vår frukost en morgon. Utöver detta så har vi häng på Ikea, skruvat ihop möbler och försökt komma iordning så gott det går. Har knappt några bilder från någon av dagarna, men ikväll ska min soffa levereras så snart får ni se bilder på den iaf!

Vi ska spendera fredagskvällen i nya soffan, framför Idol och med en hamburgare från Phil's Burger i ena näven och ett glas rött i den andra. Låter inte alls fel i min smak! Hoppas ni mår bra och har överseende med den dåliga uppdateringen dessa hektiska dagar, puss och kram!

Gillar

Kommentarer

SandraHallberg_0100
SandraHallberg_0100,
Så fint och fint utav mamma din 💗
nouw.com/sandrahallberg_0100
AdinaNordin
AdinaNordin,
OliviaMellstrom
OliviaMellstrom,
Bästa känslan! 🎈✨
nouw.com/oliviamellstrom
filippaml
filippaml,
Såå härliga bilder!! <33
nouw.com/filippaml
Alexandra_Wiberg
Alexandra_Wiberg,
Så spännande med de första dagarna i ett nytt hem!
nouw.com/alexandra_wiberg
änglavård
änglavård,
Vilken fint lägenhet! hoppas du ska trivas
nouw.com/änglavård
agneschristina
agneschristina,
men åhh så himla härligt, längtar verkligen sjukt mycket tills att jag också får känna känslan av min egna lägenhet!!
nouw.com/agneschristina
Ahonens
Ahonens,
Härligt med egen lägenhet! Ser superfin ut 😊
nouw.com/ahonens
emmafelsing
emmafelsing,
Så fin lägis 💘😱
nouw.com/emmafelsing
Maliness
Maliness,
Skönt ändå att själva "lägenheten" i sig är klar och att du slipper renovera 😊 Men inredning, puh kan förstå att det tar sin tid att få "rätt möbler" och hitta sin stil 😊
nouw.com/maliness

Instagram