New in Valentino...

New in

Inlägget innehåller en reklamlänk.

Låt mig glatt presentera mitt senaste tillskott i väsksamlingen:

Valentino Rockstud Spike

Valentino Rockstud Spike Leather Shoulder Bag, jag har den i storleken medium och direktlänk till väskan har ni HÄR!

JAG ÄR KÄÄÄR! Ärligt f*cking talat, har ni skådat någon vackrare skapelse? Förmodligen inte, vet att det bara är en väska men det är en väska som gör mig pirrig i magen. Hur sjukt är inte det? Den är från Valentino, den är i läder, den är röd, den har guldiga nitar och detaljer och den gör mig knäsvag.

Man kan även justera kedjan på väskan så den går att använda både crossbody och över axeln, men allra snyggast är nästan att ha den på armen med det korta läderbandet.

Jag har kollat in den här väskan ett tag, men inte vetat vilken färg jag gillar den bäst i. Har velat fram och tillbaka och först så beställde jag den faktiskt i en annan färg, nämligen beige/puderrosa. Men, när jag fick hem den så kändes det bara... Inte rätt? Jag blev liksom inte pirrig i magen av den, som med denna. Jag trodde att puderrosa skulle passa mig bättre men tyckte inte att modellen gjorde sig lika fin i den färgen, den kändes nästan lite tråkig.

Röd har aldrig varit min färg, men jag har börjat tycka om det mer och mer och hur snyggt är det inte med en röd färgklick till en helsvart outfit tex? Just den här modellen tycker jag gör sig som allra snyggast i rött, det passar så bra med de guldiga detaljerna och nitarna och jag ser framemot att matcha höstlöven med denna. För att inte tala om hur fin den kommer vara i vinter, iiih!

Sååå, vad tycker ni om min nya kärlek? Hoppas ni gillar den lika mycket som jag, för ni lär behöva se mycket av den här i bloggen he he he.

  • New in

Gillar

Kommentarer

SandraHallberg_0100
SandraHallberg_0100,
wow så snygg vart kär med herregud 😍
nouw.com/sandrahallberg_0100
ineees
ineees,
Åhh vad fin!!
nouw.com/ineees
CorneliaScholtz
CorneliaScholtz,
Världens finaste väska!!
nouw.com/corneliascholtz
Chanapha,
Men åhhh vad fin den är <33
chanapha.se
loflings
loflings,
*dör* so in love with this baaaaag! Du valde helt rätt färg!
nouw.com/loflings
elvirarehn
elvirarehn,
Så sjukt snygg är den!
nouw.com/elvirarehn
Sofie
,
Riktigt snygg!! Men men måste säga att jag själv är väldigt besviken på märket. Köpte en liten svart med nitar i somras och efter två veckor lostnade kedjan. Har ännu inte fått tillbaka den hel.. så be careful!
Angelica ,
Men gudars, så snygg!
angelchanelle.blogg.se
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Så fin väska! 😊
nouw.com/sarahlinnsliv
agneschristina
agneschristina,
vilken skööönhet!!<33
nouw.com/agneschristina

Liknande inlägg

    Instagram