Nya naglar & Mysoutfit

Outfit, Vardag

Inlägget innehåller ett samarbete med Sanna Andrén Nailcare & Reklamlänkar!

Tröja Nelly / Örhängen NA-KD / Naglar Sanna Andrén / Tofflor NA-KD

Kvällens mysoutfit, älskar den här tröjan. Hur gosig? Finns även i en kortare modell och i fler färger. Nu ska jag dock svira om till träningstights och gå ut på en lång kvällspromenad i höstluften med Anastasia. Känns ju himla bra att kunna kombinera träning med att umgås! Något av det bästa med hösten måste ju ändå vare höstpromenader, håller ni inte med? Luften känns så frisk liksom.

Jag var hos Sanna igår som gjorde mina tassar fina. Rosaglittriga blev det den här gången, känns väldigt piffigt. Känns som rosa på naglar aldrig kan gå fel, och att toppa det med glitter gör det ju inte sämre direkt! Dom känns inte för tråkiga och inte för mycket, utan precis sådär lagom party. I like it! Boka tid hos Sanna gör ni HÄR och det borde ni veeerkligen göra för hon är GRYM! Och inte nog med det så är hon bara så himla mysig att sitta och prata med, är alltid på bra humör innan jag ska dit pga blir glad av tanken på att träffa henne<3 Behandlingen jag gör är "Hardi-förstärkning & Gel-lack på naturlig nagel".

Gillar

Kommentarer

mathildahogbergs
mathildahogbergs,
Så sjukt fin tröja!!
nouw.com/mathildahogbergs
amandaparkkinen
amandaparkkinen,
Linneasc
Linneasc,
ja örhängena 😍
nouw.com/linneasc
johannashouse
johannashouse,
Superfin och mysig tröja! Älskar dessa tröjor gjorda av "pälsgarn" (vi kallade det så när vi var små och mormor stickade till oss) 😊
nouw.com/johannashouse
SofiaNagy
SofiaNagy,
fy vad vacker! asså wow😍
nouw.com/sofianagy
filippaml
filippaml,
såå himla fin!!
nouw.com/filippaml
Annasalminen
Annasalminen,
Åååh så fina örhängen!
nouw.com/annasalminen
linnotterbeck
linnotterbeck,
MEN MOA vad fin du är
nouw.com/linnotterbeck
Oliwer fjällström
,
Vad mysigt! saknar dig
amandanst
amandanst,
Alltså ljuset i dina bilder? Helt magiskt! Hur får du det sådär vackert varmt och rosa men ändå kallt? (oklaraste frågan)
nouw.com/amandanst

Instagram