Det ultimata höstmyset

Inlägget är i samarbete med Smimpy.

Blir det mer höstmys än såhär? En kopp te i soffan iklädd myskläder och doftljus på bordet. Vad som är viktigt för den totala mysfaktorn är såklart komforten och atmosfären. En soffa som inte bara är bekväm att sitta i utan också behaglig att titta på, samma gäller kuddar. Jag beställde hem dessa rosa och rosa/blå-mönstrade kuddarna från Smimpy härom veckan, förhoppningsvis så kommer dom göra sig fina i min lägenhet som jag snart flyttar in till. Tills dess så får dom pryda soffan i vardagsrummet här hemma i huset.

Jag älskar den här kombinationen av mörkblått och gammelrosa, visst är det fint? Ska satsa på detaljer i just blå och rosa i min lägenhet tror jag. Både kuddarna och doftljuset kommer som sagt från Smimpy och jag har lagt in dom i min alldeles egna shop tillsammans med massa andra fina inredningsdetaljer, kläder och skönhetsprodukter. Det finns lite av varje helt enkelt och det känns så himla smidigt och bra att ha allt på samma ställe, håller ni inte med? På Smimpy kan du både inspireras av och shoppa mina, eller andras, favoritprodukter samt så kan du som influencer också skapa din egna shop (HÄR gör du det). Himla bra faktiskt. Kommer fylla på min shop med personliga favoriter titt som tätt och ni hittar den HÄR!

Gillar

Kommentarer

fashionelles
fashionelles,
Åh så fint!!
nouw.com/fashionelles
myeeklundd
myeeklundd,
Men alltså hur fint var inte det där då! och du också <3
nouw.com/myeeklundd
Alexandra_Wiberg
Alexandra_Wiberg,
Åh vad mysigt det ser ut!
nouw.com/alexandra_wiberg
myjohanna
myjohanna,
Älskar kuddarna! 😍Besök gärna min blogg, skriver om livet som 22årig mamma till min son på 1år. Kram
nouw.com/myjohanna
idasoderlind
idasoderlind,
Så fin kombo!!
nouw.com/idasoderlind
Mayagustafson
Mayagustafson,
linnearosengren
linnearosengren,
Älskar kuddarna!
nouw.com/linnearosengren
charlottelinden
charlottelinden,
Så fint! Älskar verkligen kuddarna!
nouw.com/charlottelinden
JosephineJuninger
JosephineJuninger,
Ååå jag vill också vara hemma i Sverige med höstmys 😉
nouw.com/josephinejuninger
HannaLienhart
HannaLienhart,
Hej ! Jag är en 17 årig Stockholms tjej som är glad, älskar att shoppa och har ett stort intresse för mode osv. Här på min blogg får ni se hur min livsstil ser ut och följa med mig på event och massa mer !

www.Nouw.com/shansi
nouw.com/hannalienhart

Liknande inlägg

    Instagram