Tommy Hilfiger x Gigi Hadid

Vardag, Köpenhamn 2017, Mode

Inlägget innehåller reklam för Tommy Hilfiger samt reklamlänkar till NA-KD.com & Zalando.com.

SQUAAAD, @alicestenlof, Amanda & MEEE all dressed in Tommy Hilfiger.

Alice Byxor hittar ni HÄR, det var det enda som jag hittade online från Alice och Amandas outfits.
Min outfit: Kappa HÄR / T-shirt HÄR / Skor HÄR

Hola, hola, hola! Hoppas ni alla har haft en soft söndag, det har veeerkligen jag haft. Gick inte upp ur sängen förrän halv två idag och sen dess har jag bara tagit det lugnt förutom en promenad till och från gymmet där jag körde ett kort pass. Jag kom hem från Köpenhamn sent igår, har ju varit där + i Stockholm hela helgen.
Iallafall, igår var vi i Köpenhamn över dagen tillsammans med Tommy Hilfiger. På plats så var det jag, Alice och Amanda som representerade Sverige och sen var det även andra influencers från Danmark, Norge och Finland där.

Strolling around in Copenhagen with these two baaabes. Har jag sagt att jag älskar Köpenhamn? För det gör jag verkligen, så fin och mysig stad. Till dagen i ära så sken även solen vilket bara gjorde det hela ännu bättre.

The one and only Gigi Hadid som precis har lanserat sin tredje kollektion för Tommy Hilfiger. Vi hälsade, bytte två meningar, berömde henne för kollektionen, knäppte jag vet inte hur många bilder och vinkade hejdå. Ni kan ju föreställa er hur coolt jag, som tom blir starstruck om jag ser typ en svensk dokusåpakändis från 2005, tycket det var haha. Har alltid gillat Gigi, ända sedan man kunde skymta henne under sin mammas medverkan i "The Real Housewives of Beverly Hills", så det var kul att få träffa henne! Gööörfin och görtrevlig det lilla vi fick mingla med henne.

Jag, Alice, Amanda och Ena avslutade vår vistelse i Köpenhamn med ett restaurangbesök på "Bevi Bevi", ett italienskt ställe. Och sen åkte jag direkt hem till Alingsås igen, somnade så fort jag kom innanför dörren och dagens sovmorgon talar väl för hur trött jag var. Ska försöka lägga mig tidigt ikväll ändå, så att jag kan hoppa upp ur sängen i tid imorgonbitti. Hörs mer då, puss och kram!

Gillar

Kommentarer

Pdersten
Pdersten,
Men åh vad häftigt att du fick träffa henne 😍
nouw.com/pdersten
Beaeleanor
Beaeleanor,
vad coolt!! hon är ju så vacker
nouw.com/beaeleanor
Mayagustafson
Mayagustafson,
Älskar gigi!! 😍😍
nouw.com/mayagustafson
dagensgoals
dagensgoals,
fashionelles
fashionelles,
Såå snygga!!!
nouw.com/fashionelles
isabelw
isabelw,
Hade ockå blivit meeeega starstrucked!!! Dröm😍
nouw.com/isabelw
ebbalowenberg
ebbalowenberg,
Åh vad roligt att träffa henne!
nouw.com/ebbalowenberg
Thuvaeli
Thuvaeli,
Så snygga!!
nouw.com/thuvaeli

Instagram