En morgon där allt gick fel + Dagens Outfit

Outfit, Vardag

ANNONS: Inlägget innehåller ett samarbete med NA-KD.com samt reklamlänkar till NA-KD.com

Dagens outfit i form av all NA-KD everything:
Skjorta HÄR / Glitter-bh HÄR / Solisar HÄR / Jeans
HÄR

Idag är sista dagen att använda min rabattkod "MOA20" för 20% på ett helt köp hos NA-KD.com, glöm inte det! Gäller till ikväll klockan 00.00.

Min dag började med att jag steg upp ur sängen redan 04.50, eftersom att mitt tåg till Stockholm lämnade perrongen i Alingsås klockan 05.25. Därefter så gick ca allting fel... Gapiga människor så fick inte mycket till sömn, tåget krånglade (i vanlig ordning) vilket resulterade i att jag var inne en timme för sent och missade därför den största delen av frukosteventet jag var bjuden till. Och inte nog med det så blev jag TOKLURAD av en taxichaufför på vägen dit...

Jaja, första delen av dagen har iallafall vägts upp nu eftersom att jag 1. Fick ta del av en härlig frukost på Paraden och lukta på goda dofter från Clean (trots att jag var sen), då @elinskoglund hade styrt ihop en frukost tillsammans med dom. 2. Fick träffa en väldans massa underbara jentor på eventet som jag också kommer hänga med mer ikväll (längtar!) och 3. Fått umgås med Molly och ätit lunch med henne och hennes fantastiskt trevliga mamma och pappa<3 Och nu sitter jag och Molly utslagna i hennes soffa, dricker kaffe och tar igen förlorad tid. Så jag är inte bitter jag!

Och hur fina är inte mina naglar då som jag var och fixade hos Sanna igår?! Hon hade precis fått in den här blåa färgen och jag var inte feg för att prova den direkt. Visst blev det fint? Trivs faktiskt väldigt bra i den här längden på naglarna också, även fast det är ruskigt snyggt med längre också... I vilket fall som helst, om ni vill ha akrylnaglar eller gellack med hardi-förstärkning (som jag) eller något helt annat: så bokar ni tid hos Sanna HÄR. Världens duktigaste och härligaste tjej!

Gillar