Don't Drake MY HEART

Vardag, Outfit

Inlägget innehåller en annonslänk.

Fick så många frågor om den här tröjan på Instagram så jag länkar den här med, ni hittar tröjan HÄR!

Bara för att inte falla tillbaka till min dåliga vana - att inte blogga på en hel, eller flera, dag(ar) så slänger jag här upp ett inlägg. Kanske världshistoriens tråkigaste inlägg, men det är iallafall något.

Den här dagen... Tanken var egentligen att den skulle startats tidigt imorse med ett gympass, men eftersom att tåget strulade så mycket igår och jag inte var hemma förrän vid 01.00 så ställde jag in det. Istället tog jag sovmorgon och började dagen med ett kalasmöte med ett kalasgäng klockan 10.00. Eller, kan man ens kalla det för möte egentligen... Vi gjorde det iallafall. Jag, Molly, Hanna och Olivia hade ett ytterst seriöst möte angående en resa vi ska göra i sommar. Och nu när jag skriver detta så inser jag att jag har glömt göra min enda uppgift jag fick under mötets gång... Sorry gänget.

Vad har jag mer gjort denna soliga onsdag mitt i livet? Jag och Molly la oss och solade i en park, vi köttade även av ett Grit-pass på gymmet och så åt vi middag på Lett. Mellan det så har jag fixat ögonbrynen, hämtat paket, börjat packa upp från Cannes och nu slutligen så ska jag bocka av de senaste avsnitten från Robinson. En tuff dag med andra ord! SKOOOJA. En underbar dag, fler dagar som denna TACK!

Gillar

Kommentarer

Faronsson
Faronsson,
rebeckaflinkfelt
rebeckaflinkfelt,
Så fin! och tröjan är den bästa på länge 😍
nouw.com/rebeckaflinkfelt
tildablanksvard
tildablanksvard,
åh jag ÄLSKAR tröjan😍
nouw.com/tildablanksvard
smillaalwin
smillaalwin,
lisabakkland
lisabakkland,
Sonvas
Sonvas,
NEED this sweatshirt!!
nouw.com/sonvas
Amanda,
melissablogg
melissablogg,
mimilou
mimilou,
fiiiiina du
nouw.com/mimilou
mooaandreasson
mooaandreasson,

Instagram