Dom enda bilderna från Way out West...

Vardag, Outfit

Inlägget innehåller reklamlänkar.

Såhär såg jag ut i torsdags, första dagen på Way Out West - som en liten nyckelpiga? Hehehe. Matchade outfiten med mina svarta kängor från Dr. Martens till också som jag skulle säga är dom ultimaaata festivalskorna.

Skjorta HÄR / Linne HÄR / Väska HÄR / Jeansshorts HÄR

Alltså jag är så ledsen för jag önskar verkligen att detta var början på ett riktigt PANG-inlägg från Way Out West men tyvärr... Bilderna ovan är typ dom enda jag fotade under hela helgen. Faktiskt så tråkigt nu i efterhand då jag har haft en väldigt spektakulär helg som jag gärna hade velat visa er men vad ska man göra... Ni som följer mig på Instagram (alla hoppas jag) har ju fått hänga med en del på min story där iallafall.

Jag skulle säga att Way Out West är en av höjdpunkterna på hela sommaren men tråkigt nog också något som jag symboliserar med att sommaren är slut. Eller ah ska jag vara helt ärlig så är jag faktiskt inte det minsta ledsen över att sommaren är slut just detta året, och det är nog första gången i mitt liv som jag känner så... Att jag längtar till hösten. Har faktiskt haft en riktigt dålig sommar om jag ska vara ärlig men på ett vis så visste jag att det skulle bli så innan sommaren ens drog igång, så är absolut inte överraskad eller särskilt ledsen över det heller... Känns mest bara konstigt att den är slut då det känns som om den aldrig började? Hatar att jag blivit en sådan här människa men nu ser jag framemot regn, tända ljus och att typ kolla på TV och andra liknande saker som jag aldrig har gillat innan. Känns skönt att snart få stänga in sig igen och inte behöva vara taggad på allt utan att få höra att man är "tråkig".

Gillar

Kommentarer

Vafanjossey
Vafanjossey,
Fan så snygg ☺️
nouw.com/vafanjossey
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Du är ju så snygg!!
nouw.com/nikolinapettersson
melindasport
melindasport,
tildablanksvard
tildablanksvard,
lindaviktoriaaa
lindaviktoriaaa,
Matildaberlin
Matildaberlin,
Så galet jäkla snygg du är!!!
nouw.com/matildaberlin
malinkirstine
malinkirstine,
Wow!!!!! Damn!!!! Kram
nouw.com/malinkirstine
chanelleersoz
chanelleersoz,
SÅÅÅ snygg outfit!!
nouw.com/chanelleersoz
Emilia
,
Vad sjukt! Jag känner EXAKT likadant. Det kändes som om sommarn aldrig riktigt började, och nu är den redan över som du säger.. Har heller aldrig varit en sådan person! Men livet går vidare och alla sommrar (Hur tråkigt det än låter...) kan faktiskt inte bli amazing. Livet är långt <3

Liknande inlägg

    Instagram