Disney Hollywood Studios

Puh! Äntligen är alla bilder uppe. Ni som bloggar själva, ni vet hur jobbigt det är med dåligt internet...

Här är bilder från gårdagen som spenderades på Disney Hollywood Studios! Vilket, tyvärr, var lite utav en besvikelse. Att det är mycket folk på sådana här parker är fattat, därför bestämde vi oss för att köpa Fast Pass. Som gör att man får gå i en annan separat kö till attraktionerna och på så vis kommer fram fortare. Vad vi inte visste, var att det var grovt mycket mer avancerat än att bara visa upp ett band runt armen och gå före i någon slags VIP-kö a la Liseberg. Nej utan här var man tvungen att ladda ner en app och genom den välja max tre stycken attraktioner att få företräde till under en viss tid under dagen, antingen under morgon, förmiddag eller eftermiddag. Och efter att de tiderna gått ut fick man välja ytterligare en attraktion åt gången en viss tid... Självklart var alla dom bästa attraktionerna redan paxade och som grädde på moset så la appen av mitt under dagen. Systemet kraschade alltså och man kan säga att vi slängde pengar i sjön. Under de ca nio timmar vi var där så hann vi åka fem saker varav typ två stycken var roliga. En attraktion hade 205 minuters väntetid!!! Fattar ni att folk alltså stod i kö i ca tre och en halv timme för att åka i max två minuter? Löjligt, lööööjligt. Aja, tur att man hade trevligt sällskap i alla fall och även om vi inte hann åka mycket så var det mysigt att bara gå runt i parken. Men, för er som i framtiden kanske funderar på att besöka Disney World så kan jag rekommendera er Universal Studios istället! Det är väl en smaksak kanske, men jag har besökt två av tre utav Disneys parker och tycker att Universal är sååå mycket mer värt. Dubbelt, om inte ännu mer, så stort och sååå mycket fler och framförallt roligare attraktioner. Sen så finns ju även Harry Potter världen där vilket också är så coolt att uppleva.

Gillar

Kommentarer

SandraMarie
SandraMarie,
Ser ut som att du haft en bra dag 😄
nouw.com/sandramarie
faannnnys
faannnnys,
Härliga bilder! 😊 Men vilken otur ni hade...
nouw.com/faannnnys
Pdersten
Pdersten,
Härliga bilder 😄 Vill också åka dit! 💕
nouw.com/pdersten
jennyizabella
jennyizabella,
Älskar Disney! 😃
nouw.com/jennyizabella
LinneaBenjaminsson
LinneaBenjaminsson,
Men gud så underbart! synd med allt köande bara.
nouw.com/linneabenjaminsson
Josefin
,
Vilka härliga bilder! Man blir verkligen glad av se dom och dig! Vilken utstrålning du har, dessutom verkar du va en sån fin människa! 😊
Kram
Johanna,
Så fina bilder!
josuns.se
ahlberglinn
ahlberglinn,
Vad roligt det ser ut! Har kikat på resor dit med, men jag gruvar mig för dom långa väntetiderna också, haha! Ser i alla fall ut att vara riktigt härligt!!
nouw.com/ahlberglinn
fasojo
fasojo,
Jises så fin du är!!
nouw.com/fasojo
adelinaadelina
adelinaadelina,
Så himla fina bilder! 😍
nouw.com/adelinaadelina

Instagram