Det finaste vi har här i Sverige...

Vardag

Vet ni vad det finaste vi har här i Sverige är? Sprint klockan 12.00 på fredagar. Ryser i kroppen bara jag tänker på vilken fantastisk kickstart det ger helgen. Idag fick jag med mig pappa också och det är alltid extra kul.

Min favorit sporttop som ni hittar HÄR på REA just nu & liknande Tights HÄR

Nu sitter jag och väntar på att ett paket med kläder från NA-KD ska levereras hem till mig, så jag kan köra igång en haul i samarbete med dem på min Snapchat... Känner mig lite stressad, vill gärna få det gjort innan solen går ner. Om ni inte redan har mig på snap så lägg till mig på namnet "mattssonmoa" för att se mig visa upp alla kläder, hur dom sitter på osv! Annars kan ni gå in på sidan HÄR också så hittar ni alla plagg, och använder ni koden "MOA20" så får ni 20% på ett helt köp! Erbjudandet kommer att gälla till måndag och gäller allting på hela hemsidan!

Är på fantastiskt bra humör idag. Älskade, underbara, sprudlande fredag. Önskar er alla världens bästa helg! PUSS OCH KRAM!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

nealexandra
nealexandra,
Du har riktigt fin blogg!
nouw.com/nealexandra
Andreatherese
Andreatherese,
Åh jag älskar SPRINT ! 😃
nouw.com/andreatherese
agnesvera
agnesvera,
emmel
emmel,
emmalöfling,
hej kan inte du visa hur du tränar, dina tankar runt träning och kost? hur ett typiskt träningpass skulle se ut för dig? ha de bra kram! 😊
nouw.se/emmalofling

Instagram