Denim on Denim + Stripes on Denim

Inspo

Inlägget innehåller adlinks.

Skjorta HÄR // Byxor HÄR // Choker HÄR // T-shirt HÄR // Kjol HÄR

Jag har beställt hem min första jeansskjorta, för några dagar sedan faktiskt. Kan erkänna att jag så länge jag kan minnas alltid haft något emot det, eller alltså jag har aldrig tyckt att det varit speciell snyggt. Men nu på senare tid har jag fått upp ögonen för det och tycker faktiskt att det är mycket snyggare på tjejer än på killar.

Och, det är faktiskt sjukt snyggt med "denim on denim" också. Men för att det ska gå hem hos mig så gäller det att det är rätt typ av jeans man matchar med skjortan. Jag tänkte faktiskt försöka våga mig på det, men då måste jag först få hem min jeansskjorta och hitta en underdel som passar till. Detta över tyckte jag iallafall var snyggt, har länkat allting under bilden. Randigt till jeans är ju klassiskt och väldigt snyggt det med, älskar dessutom chokern med snörning! Synd att jeanskjol-tiderna börjar lida mot sitt slut, jag älskar jeanskjolar...

Googlade lite på vad man ska tänka på om man vill rocka denim on denim "rätt" och här är några regler för det (tog bara med det som jag själv håller med om så det blev en rätt kort lista haha):

Du behöver inte använda exakt samma blåa nyans, men snyggast är det ifall nyanserna iallafall matchar och kan flyta ihop naturligt.

Snyggast är det att skära av jeanstyget med något plagg/accessoar i ett annat material. Tillexempel en skinnjacka eller väska.

Klackar! I min mening så blir nästan allting snyggare med klackar, och just en sådan här outfit kan det verkligen lyfta jättemycket.


  • Inspo

Gillar

Kommentarer

agnesvera
agnesvera,
InspoInred
InspoInred,
Så snyggt, älskar denim on denim 😊
nouw.com/inspoinred

Instagram