Den perfekta avokadomackan - Atelier September Köpenhamn

Köpenhamn 2017

I lördags så åt vi frukost här, på Atelier September i Köpenhamn. Hade fått tips om det här stället av kompisar också samt läst om det innan och sett måååånga fina bilder på Instagram. Och ja visst var det fint för ögat, jag menar kolla bara på avokadomackorna! Smakade gjorde dom också, helt magiskt. Resterande meny var dock rätt oklar, jag beställde en yoghurt med granola och zucchini?:) Haha, åt yoghurten och granolan men lämnade zucchinin. Aldrig någonsin tidigare hört om att man har det i yoghurt?

Tog extreeeemt lång tid att få frukosten också och när vi lämnade så var vi inprincip lika hungriga som vi var när vi kom dit eftersom att portionerna var rätt små, så då rullade vi vidare mot frukostställe nummer två haha (42Raw som jag redan bloggat om).

Hur kan man skiva en avokado såhär perfekt? Det går inte ihop i min hjärna ALLTSÅ... Kan också lägga till att kaffet var bland det godaste jag druckit i mitt liv, och jag har druckit MYCKET kaffe alltså!

Så, summan av kardemumman är att stället hade både ups and downs. Men jäkligt fräscht ställe i det stora hela, lite för "speciell" meny för min smak men gå hit för en avokadomacka och en kopp kaffe så lär du bli nöjd! Gå dock inte dit huuuur hungrig som helst eftersom mackorna dröjer ett bra tag, med all rätt kanske eftersom avokadon är sådär perfekt...

Gillar

Kommentarer

Jessa
Jessa,
Gaah vad gott det ser ut!
nouw.com/jessa
carolineblombergs
carolineblombergs,
Johannagrahn
Johannagrahn,
Men gud vad skumt med zucchini
nouw.com/johannagrahn
lovisaholmerin
lovisaholmerin,
Åh så gott! Avokadomackan ser perfekt ut <3
nouw.com/lovisaholmerin
Alexandra_Wiberg
Alexandra_Wiberg,
Det ser så gott ut!
nouw.com/alexandra_wiberg
IdaLipika
IdaLipika,
Det ser såå himla gott ut och avokadomackan ser gudomligt god ut! 😊
nouw.com/idalipika

Instagram