Den bästa mellandagsrean samlad

Tips

Alla länkar i detta inlägg är annonslänkar ifrån respektive butik.

Här kommer mina mellandagsrea-favoriter som några av er önskade att jag skulle lägga upp. Happy shopping!<3

NA-KD, LÄNK. 40-70% REA på massor utav varor och med koden "MoaREA10" så får du 10% EXTRA rabatt på alla REAvaror. Dvs om någonting är på 40% och du skriver in koden, så blir det istället 50%. Så med min kod är det 50-80% REA, grymt ju! Har beställt hem en potentiell nyårsklänning härifrån tex och kan tipsa om att det finns många fina på hemsidan, beställer ni med expressleverans så lär det komma innan nyår!

Nelly, LÄNK. Upp till 60% rabatt! Både på deras egna märken och andra mer "exklusiva". Finns allting man kan tänka sig i klädväg, från sommarblåsor till vinterjackor!

Boozt, LÄNK. Grymt bra REA för både killar och tjejer. Mycket märkesgrejer och stor utbud. Förutom fina vardags och festkläder så har dom också mycket bra träningskläder, tips!

Åhléns, LÄNK. En av favoriterna för mig när jag kollar inredning! Oftast bra priser och nu ÄNNU bättre priser när det är upp till 50% rabatt! Förutom inredning så har dom klädesplagg på REAn också.

Gina Tricot, LÄNK. 50% rabatt på massor av plagg! Har sagt det många gånger innan men Gina har verkligen steppat upp sitt game. Tycker att dom har skitmycket fina grejer både i butik och online, främst väldigt fina blusar och klänningar men också snygga jackor tex.

Miinto, LÄNK. Som jag skrev i inlägget nedan: 40% rabatt på ALLTING och vissa plagg på 50-60%! Mycket märken som Ganni, Busnel, Dagmar osv och en affärsidé där dom marknadsför och stödjer dom lokala modebutikerna #shoppalokaltonline.

Bangerhead, LÄNK. 20% på ALLTING på hela hemsidan! Passa på att fylla på badrumsskåpet med skönhetsprodukter och kanske unna dig någon extra fin kräm, parfym eller liknande.

Bubbleroom, LÄNK. Rea upp till 50% på massor av plagg! Stort utbud, en hel del olika märken osv.

Asos, LÄNK. Upp till 50% REA på ett enooooormt utbud! Lovar att vem som helst kan hitta någonting här som dom gillar. Finns så himla mycket fint.

MadLady, LÄNK. 30-50% REA! Finns lite av allting både inom mode och skönhet. Mycket "unika" plagg och lite coolare modeller.

Nordicfeel, LÄNK. Upp till 75%(!) REA på mängder av skönhetsprodukter. Har själv aldrig handlat från denna hemsidan men vet många andra som gjort och blivit väldigt nöjda.

  • Tips

Gillar

Kommentarer

emmel
emmel,
Så bra tips på sidor 😁
nouw.com/emmel
Ljuva Julia,
såååå shoppingsugen nu ju!
ljuvajulia.se
CarolineDrougge
CarolineDrougge,
Tack för tipsen:) och galet snygg vit jacka på dig!
nouw.com/carolinedrougge
agnesvera
agnesvera,
Tack för tipsen
nouw.com/agnesvera
linneahard
linneahard,
Bra tips! 😃
nouw.com/linneahard

Instagram