Date, bloppis & stress

Vardag, Restauranger

Från Nove Ristorante Italiano som vi hade date på i fredags. Blev väldigt positivt överraskad av den restaurangen faktiskt. Väldigt mysig atmosfär och god mat. Blir ofta besviken på charkbrickorna på restaurang (om man inte får kombinera ihop en egen och själv välja vad som ska vara på) men denna var väldigt bra! Åt även oxfilépasta med tryffelsås till huvudrätt som också var god! Rekommenderar.

Jag har verkligen inte haft tid att blogga i helgen. Ber om ursäkt för det men alla dagar har gått ut på att rensa och fixa inför bloppisen för att sedan städa undan och fixa EFTER bloppisen, haha. Det är faktiskt mer jobb bakom än man tror. Lägenheten såg liksom ut som en hel butik den med efter att jag rensat garderoben, kläder öööverallt... Men nu har vi städat undan det mesta och allting idag blev väldigt lyckat tillslut! Tack till alla ni som kom, alltid kul att få träffa er<3 Fick sålt det mesta och det som blev över åkte vi och lämnade till stadsmissionen.

NU, har jag äntligen slagit mig ner i soffan här hemma. Är så trött att klockorna stannar men kan ändå inte slappna av. Är liksom redan stressad för allt jag ska fixa imorgon, ligger efter men en massa jobb så ska försöka ta igen det. Wish me luck.

Gillar

Kommentarer

KellyEricsson
KellyEricsson,
Kul att bloppisen blev lyckad!!
nouw.com/kellyericsson
Matildaberlin
Matildaberlin,
Åhhh vad kul att det blev så lyckat!! Önskar så att jag hade kunnat ta mig förbi. Nästa gång förhoppningsvis =)
nouw.com/matildaberlin

Liknande inlägg

Instagram