Daisy Grace Sthlm FW 2016

Vardag, Inspo

Daisy Grace visade upp många fina plagg i sammet, och främst i blått. Jag blev helt såld, behöver en sådan här blazer/kavaj och gärna ett par matchande byxor till också. HÄR och HÄR finns ett lite billigare alternativ på en marinblå sammetskostym för den som är sugen men vill hålla i pengarna.

Som sagt, mycket marinblått. Älskar den här sidenblusen tillsammans med ett par konstymbyxor!

Söta blusar med stora rosetter matchat till en underdel i sammet, här en svart kjol.

Och shit vilket avslut på showen! Ut på catwalken så spatserar Alex och Sigge tillsammans med supermodellen Caroline Winberg, succé! Jag som hade första parkett blev så starstrucked av dem att jag nästan ramlade av stolen, haha.

När alla modeller sedan avslutade med att gå catwalken tillsammans så dansade de fram och publiken ställde sig upp. Det var en sådan stämning, inte likt någonting annat på fashion week. Daisy Grace satsade på att ha olika profiler som modeller och det var många kända ansikten, så kul. 

Och åter till plaggen, så gillade jag myyycket av det jag såg. Är verkligen imponerad av Hannah och Amanda som redan, efter så kort tid, har lyckats så bra med sitt klädmärke. Istället för att visa upp plaggen inför SS17 så körde dom med säsongens plagg, alltså går det redan att köpa allting på bilderna över (och mycket mer) via deras hemsida. Kul! Jag är sååå sugen på en utav sammetskostymerna...

Gillar

Kommentarer

agnesvera
agnesvera,
cwaller
cwaller,
Vem älskar inte Hannah och Amanda? Härliga personligheter!<3
nouw.com/cwaller

Instagram